Songfestivalevenementen gaan begin april niet door

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. GerardMartin schreef:

  Goed besluit

  • Wim1970 schreef:

   Prima besluit, was sowieso niet gegaan, dus ik ben niet benadeeld. Wel sneu voor mensen die wel van plan waren te gaan.

  • Hans P. schreef:

   Kunnen we spreken van een besluit, wanneer er helemaal niets te kiezen viel?
   Ze voldoen hiermee aan de maatregelen van de overheid maar volgens mij konden ze ook niet anders.

   Lekkere financiële strop voor de organisatoren vrees ik

 2. Bjorn schreef:

  Ik ga er inmiddels al vanuit dat het Songfestival niet plaats gaat vinden, althans niet zoals we het kennen. De enige twee opties die er zijn: in eigen studio optreden of het uitstel. De laatste optie heeft mijn voorkeur. Optreden zonder publiek kan onder de huidige regels niet doorgaan omdat er meer dan 100 mensen bij elkaar komen. En dan is er nog de vraag welke landen er op komen dagen. Sommige landen staan pas aan het begin van de uitbraak.

 3. SW schreef:

  ESF svp verplaatsen naar 2021. Ik snap dat de EBU het ook liever niet heeft, omdat het al sinds 1956 elk jaar georganiseerd wordt. Het is even niet anders. Wij kunnen dan in 2021 een “volwaardig” ESF organiseren in Rotterdam, mét pre-parties en mét publiek!

  Take care lieve mensen. Gezondheid gaat ten alle tijden voor.

 4. Nordman schreef:

  Tsja zoals verwacht. Ik ben er wel klaar mee. Deze hele virus heeft voor mij de voorpret de laatste weken al verpest, dus wat mij betreft wordt het ESF uitgesteld en blijft het dus in Rotterdam. De mensen die er allemaal bij betrokken zijn waren zo goed op weg. Echt alles leek perfect te gaan. Die mensen gun ik ook een ESF met enthousiaste fans. We kunnen dit samen aan! Als alles achter de rug is, gaan we nog meer genieten van ons songfestival!

  • Raimond schreef:

   Helemaal mee eens! Normaal verdiep ik mij in elk land, nummer, lijsten opstellen! Maar nu heb ik er helemaal geen zin in, omdat ik er toch al vanuit ga dat ik er helaas niet bij aanwezig kan zijn omdat het niet door zal gaan, althans zeker niet met publiek!! Ik hoop op uitstel naar volgend jaar….
   Hopelijk hebben we dit virus snel onder controle, maar vrees dat we nog maar aan het begin staan :-(

 5. johan schreef:

  Zelfs het EK gaan ze uitstellen tot juni 2021 dus weet je al genoeg dat dit virus tegen dan nog niet weg is.
  IK hoop op uitstel naar september ik vind dat we in 2020 een opvolger moeten krijgen van Duncan.
  Wat anders met de liedjes van 2020 kunnen ze toch maar moeilijk een jaar bewaren.
  EN zoals Belgie wisselt af met walen en vlamingen . Wordt het nog moeilijker om alles in de toekomst te blijven onthouden wie we gestuurd hebben. En ze blijven door gaan met de voorbereiding zo zijn ze nu op de site elke dag 1 lied aan bespreken waar wij ons punten op mogen geven. EN ALEX callier van Hooverfhonic is een moeilijke man kan goed zijn dat hij in 2021 niet meer wilt mee doen . Hij zit dit jaar niet in de jury van the voice van vlaanderen om zich goed kunnen voorbereiden op het songfestival.

  • Peter schreef:

   Lekker belangrijk Johan omdat 1 iemand moeilijk is. We gaan voor 2021 en dan zelfde artiesten maar andere nummers.

   • Martien schreef:

    Precies, jij bent ook moeilijk Peter en daar trekt toch ook niemand zich maar iets van aan!

   • Peter schreef:

    @Martien: wat goeeeeeeeeeed, wat errrrrrrrrrrrrrrrug, wijnen, wijnen, wijnen

  • Bjorn schreef:

   De liedjes van kunnen gewoon in 2021 gebruikt worden. Wat betreft zoals België is het helemaal geen probleem. In jaren 90 en begin van dit millennium kwam het voor dat België verplicht een jaar moest overslaan doordat ze het slecht hadden gedaan.

 6. Beer schreef:

  Het wordt live schakelen, Genève 2020, en dan volgend jaar door naar een ander land. Jammer, Nederland. Je wou het zo graag en het werd verpest. Laat maar zitten.

 7. Marc schreef:

  Jaartje overslaan en dan Rotterdam 2021
  En laat het aan de landen zelf wat hun inzending wordt (nieuw nr zelfde artiest/ nieuw nr andere artiest of inzending van dit jaar).