Eurovision in Concert 2021 op 10 april

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Rob schreef:

  Dit zie ik echt niet doorgaan in 2021…..

  • Wim1970 schreef:

   Ik ook niet.

   • Bas schreef:

    Met die je positieve instelling had ik ook geen ander antwoord van je verwacht Wim! Laten we het gewoon rustig afwachten en ik ben blij dat er mensen opstaan in NL die dit belangeloos in hun vrije tijd willen organiseren

   • Wim1970 schreef:

    Je moet wel realistisch blijven, hè?

 2. Ria NL schreef:

  Ik kan me er nu al op verheugen. Al hoop ik dat het wel kan doorgaan volgend jaar ….

 3. johan schreef:

  denk je dat het nog niks wordt in 2021 . Ze zullen toch weer niks voor bereiden zeker om af te gelasten . Volgende week moet Nederland beslissen of ze gaan organiseren in 2021. Ben benieuwd.

  • Peter schreef:

   Of Nederland het wel of niet gaat organiseren is meer een geldkwestie. Wat doe de gemeente Rotterdam, gaan ze die 6,5 miljoen bijleggen. Verder zal zowel dit evenement als het ESF op een andere manier georganiseerd moeten gaan worden. De 1,5 meter maatschappij gaat lang duren en veel van ons vergen.

   • Wim1970 schreef:

    Die 6,5 miljoen is zo bij elkaar. Gewoon veel groepjes bekeuren die bij elkaar hangen, en die zijn er heel veel in Rotterdam.

 4. GerardMartin schreef:

  Ik vind het ook allemaal nog erg onzeker hoor…

 5. Nordman schreef:

  Mooi, staat genoteerd in mn agenda. Zin in!

 6. Jan Gr.... schreef:

  we zien wel, het kaartje heb ik dus al.