Dou12e Points 2020 [39]: Spanje

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  Het wil Spanje maar niet meer lukken de laatste jaren.

 2. Sake schreef:

  Spanje word wel vaak m.i. te laag beoordeeld, ze hebben vaak prima inzendingen. Dit vind ik wel iets minder, helaas.

 3. Ria NL schreef:

  Ik vind het liedje niet heel slecht maar ook niet geweldig. Ik denk dat hij meer in zijn mars moet hebben, hopelijk komt hij volgend jaar met een beter lied want ik vind Blas Canto wel een goede zanger.

 4. RobbieR schreef:

  Goede zanger, matig lied. Ik mis de passie.

 5. Jan Gr.... schreef:

  Dit is proberen op safe te spelen, maar dan op een mislukte manier.

 6. riccardo schreef:

  Iedere keer wat met die Spaanse inzendingen. Dit keer vind ik het puur op het nummer genomen gewoon minder sterk.

 7. Nordman schreef:

  Iets teveel herhaling, maar niet slecht. Ik vrees dat Spanje er niet heel ver mee was gekomen, of de staging had voor een wow-moment moeten zorgen, maar daar heb ik weinig vertrouwen in. 25/41

 8. Frans schreef:

  Ik snap de Spanjaarden niet. Ze maken steeds weer dezelfde fout. Ze sturen telkens een nummer naar hun smaak, terwijl je daar niets aan hebt, want je kan niet voor jezelf stemmen. Om te scoren, moet je met wat komen, wat Europa leuk vindt. En net dat zou voor Spanje geen zware klus mogen zijn, want er is elk jaar wel een Spaanse zomerhit. Zo scoort bvb Alvoro Soler al enkele jaren na mekaar een hit buiten Spanje. Dan stuur je toch wat in die stijl!

 9. Michael Adam schreef:

  Het refrein valt iets tegen maar ik had gedacht dat ik dit nummer sneller zat zou zijn dan nu gebeurt. Eigenlijk luister ik het lied nog graag. Denk niet dat het echt heel hoog geëindigd zou zijn, maar een prima middenmoter.

 10. Frank schreef:

  Wat een teleurstellend saai lied is dit. Schaam u!

 11. Bandido schreef:

  Het mist een bepaalde “hook”, net als met Amanecer. Met de artiest zelf is niet als met Edurne niks mis, genoeg uitstraling en potentieel. Maar een ballade moet staan als een huis, en een popliedje moet pakken. Dit is vleesch noch visch, en dus zou dit Spanje ergens rond de 20e plaats hebben gebracht.