Ilse DeLange neemt deel aan alternatief songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Nordman schreef:

  Ik kan de zender niet ontvangen, hopelijk is het op een later moment terug te kijken.

 2. GerardMartin schreef:

  Ik ga het opnemen

 3. Bram schreef:

  Rare actie om dit te organiseren terwijl het echte songfestival (terecht) afgelast moest worden. En dan kan dit ineens wel? Jammer dat NL medoet.

 4. Beer schreef:

  Vrijwel alle deelnemers wonen in Duitsland. Ik kan het weinig serieus nemen.

 5. Willem schreef:

  Dit idee is blijkbaar spontaan ontstaan toen de EBU nog niets bekend had gemaakt over een alternatief programma, dus zo raar is het niet dat Nederland(Ilse) hier aan meedoet.

 6. Peter 39 schreef:

  Hoe meer “songfestival” hoe beter toch? Ben blij dat er zoveel wordt georganiseerd. Voor ieder wat wils zou ik zeggen. En hopen dat het volgend jaar weer een echte wordt.

 7. Michael schreef:

  Toch fijn dat Ilse zich ook dit jaar weer zo inzet voor het songfestival.

 8. Frans schreef:

  Ik snap niet waarom Duitsland zo nodig weer wat anders denkt te moeten doen dan alle anderen. Ook ARD zendt het EBU alternatief LSAL niet uit, maar ze komen met een eigen showtje, in wat een wanhopige poging lijkt om het Duitse publiek de indruk te geven dat “hun” Bennetje Frolic had kunnen winnen.

  • Willem schreef:

   ARD zend het wel uit! Alleen een uur later omdat ze eerst een liveshow vanuit Hamburg uitzenden. Maar aan je reactie te lezen ben je anti Duitsland en vind je het gewoon leuk om wat te roeptoeteren.

   • Beer schreef:

    Anti-Duitsland. Is dat weer een ding?

   • Frans schreef:

    Ach, Willempietje toch! Op zijn minst ben ik niet zo “anti Duitsland” dat ik voor Duitsland een in Zwitserland wonende Sloveen een door een voetbalploeg buitenlanders geschreven dreun zou laten zingen in een Amerikaanse choreografie. :)
    Dat “uurtje later” betekent dat je eerst Der Tagesschau en 20 minuten gepreek in Das Wort zum Sonntag moet doorstaan. Het grootste deel der ARD kijkers zit dan al aan de warme melk met honing voor het slapen gaan.
    En nu mag jij weer “roeptoeteren”

  • Willem schreef:

   Och Fransjepansje, je lijkt je toch wel erg druk te maken over wat onze oosterburen doen . Ik vind het lied van Ben wel lekker maar zijn stem en uitstraling vind ik 3x niks. Daarnaast vind ik het een leuk initiatief van de ARD dat ze toch nog een show op poten zetten met live optredens van een aantal ESC deelnemers van dit verloren jaar. Wat dat betreft komen we er in Nederland bekaaid van af met vrijwel alleen herhalingen ( van herhalingen). Maar niemand dwingt je om naar de ARD te kijken, verder wens ik je een prettige songfestival avond en klets niet zoveel uit je nek.

 9. Willem schreef:

  En na ESaL zend de ARD de finale van 2010 nog eens uit…voor de liefhebbers.

 10. Michael schreef:

  Een nette 2de plaats ???