Anxhela Peristeri voor Albanië naar Rotterdam met ‘Karma’

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. dick schreef:

  Na pak em beet 1 minuut 50 komt het liedje goed los en vind ik het best een acceptabele inzending maar of dat voldoende is….

 2. Peter schreef:

  Net geluisterd naar de winnares. Wat een drama, geschreeuw en gekrijs, net als andere jaren. Halve finale, meer niet

 3. Hans schreef:

  Weer zijn schreeuwerige ouwbollige Balkan ballad, geen of net finale. Hiermee win je het festival zeker niet..

 4. GerardMartin schreef:

  Dit heb ik al tientallen malen beter gezien, ik vind het niks.

 5. Joss schreef:

  Vreselijk nummer ! In welke halve finale ze ook terecht komt … toilet en keukenmoment staat vast ! Geen enkele kans dat dit finale haalt ! Choreografie zo oubollig …. niet om aan te zien !

 6. Joss schreef:

  In welke halve finale ze ook terecht komt …. het ideale pauze moment ! Geen finale !

 7. Inez schreef:

  Verschrikkelijk nummer geschreeuw tot en met en gekrijs erbij

 8. Tippy2 schreef:

  Ik vind het een best ok nummer, helemaal niet slecht. Het enige wat mij erg stoort zijn die mannen in aluminium folie

 9. robbert-rotterdam schreef:

  Ik vind dit ook een prima nummer. In elk geval geen standaard Eurovisie nummer en melodieus. Goed gezongen ook. Met altijd een stuk of tien nummers van Zweedse makelij, vind ik Albanië vaak een verademing.

 10. riccardo schreef:

  Wat leuk, de eerste inzending alweer! In mijn oren klopt het niet in de opbouw en vooral daardoor eentje die ik niet in de hogere regionen verwacht. Ook een choreo met van dit soort dansers associeer ik niet met de vibe van dit nummer en zakt ondertussen sowieso m’n broek vanaf.

 11. Art schreef:

  Vooralsnog mijn nummer 1…

 12. RiaNL schreef:

  Ik vind dit ook een prima lied en ik ben blij dat zij het in het Albanees blijft zingen in Rotterdam. Ik vond dit liedje en het liedje van Inis de beste liedjes die erbij zaten in Albanië dit jaar.

 13. inez schreef:

  TIPPY 2 dat zal best zijn ik vind het geen prima nummer vreselijk gekrijs tot en met maar bon,u smaak en mijn smaak zijn totaal anders en ik heb mijn mening en jij het jouwe he

  • Tippy2 schreef:

   Tuurlijkj Inez, dat zeg ik ook in mijn antwoord naar jou. Gelukkig heeft iedereen zijn eigen smaak en hoef je anderen niet te overtuigen van je eigen mening.

  • Tippy2 schreef:

   Ik heb een heeeel fijn leven Inez! Jij komt wat gespannen over, beetje agressief. Ontspan! Hou het gezellig :-)

 14. riccardo schreef:

  Goed dat er inzendingen bij zijn die niet gelijk klinken alsof ze uit het bekende ‘Zweedse laatje’ zijn gekomen. Wat ik ook denk is dat dit dan weer een nummer is dat moeilijk gaat landen. In mijn oren klopt de balans in de opbouw niet. Het begin zet me op een ander spoor dan het vervolg van het nummer brengt. Een choreo met het soort dansers en een lift die ik niet associeer met de vibe van het nummer. Vocaal niet slecht. Zangeres heeft uitstraling. Het blijft wel een beetje zoeken naar waar kijk en luister ik nu precies naar. Vooral om die reden tamelijk kansloos. Wie weet gaat het Albanese klus team er nog overheen?

 15. Bjorn schreef:

  Dit zou de finale ingestemd kunnen worden. Beetje afhankelijk welke landen er in die halve finale zitten.

  Ik verwacht dat het festival zonder publiek zal plaatsvinden.

 16. Peter schreef:

  Blijven de halve finales niet gewoon hetzelfde zoals ze in 2020 zouden zijn geweest?

 17. Robin V. schreef:

  Valt voor mij in de categorie ‘best wel ok’, maar … wat doen die dansers daar eigenlijk?