Wie wint het laatste ticket voor de Noorse finale? [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Bas schreef:

  Voor mij graag 1 van deze drie: Ole, Jorn of Maria

 2. Gilles schreef:

  Een beetje vreemd toch om alle afgevallen nummers toe te laten tot die herkansingsronde? En hoe gaan ze van 15 naar 1? Dat wordt blijkbaar nergens duidelijk gezegd… Duels zullen het niet worden met 15 liedjes.

 3. Inez schreef:

  Ik hoop op ole of Jorn of ketil als het een van deze drie is ben ik blij

 4. Dirk Marko schreef:

  Is het ooit al eens voorgekomen dat een artiest via de herkansingsronde alsnog de finale wint en naar het ESF mag?

  • Beer schreef:

   In alleen MGP of andere voorrondes? In 2007 gebeurde het met DQ in Denemarken en in 2013 met Robin Stjernberg in Zweden. Ook Caroline af Ugglas deed het bijna in Zweden in 2009 en Jannicke Abrahamsen in Noorwegen in 2007. Het is dus absoluut geen verkeken kans voor een herkansingskandidaat.

  • Dirk Marko schreef:

   Okay bedankt, het leek mij zo kansloos, maar dat is het dus niet, mooi te weten.

   • Gilles schreef:

    Vanavond lijkt het me wel kansloos: geen enkel van die 15 nummers kan een rol van betekenis spelen in de finale.

  • Tyrone schreef:

   Uit Zweden wel, Robin stjernberg met You.

   Eerst kwam hij uit Andra chansen en daarna won hij Melodifestivalen😉.

 5. Gerard schreef:

  Ik ga toch echt niet naar een radio-programma zitten kijken. Ik hoor het wel.

 6. Gerard schreef:

  Wat een bak herrie.

 7. Inez schreef:

  Zo blij dat Jorn door is

 8. Wim1970 schreef:

  2021 wordt met stip het meest belabberde Eurovisie-jaar, vermoed ik.

  • Inez schreef:

   Vermoed jij ik niet hoor

  • Beer schreef:

   Zegt hij om 5 uur ‘s ochtends. Ik begin te denken dat we te doen hebben met een bot.

  • Art schreef:

   Beste Wim1970, Een tip: kijk lekker niet dit jaar! In veel van je berichtjes hier lijkt het al of jouw leven heel erg kut is, dus als je dit jaar naar het songfestival kijkt wordt het NOG kutter. Stop met kijken beste Wim, dat is niet alleen voor jou fijn, maar ook bijvoorbeeld voor de lezers hier, je hoeft dan namelijk niet meer keer op keer in ons gezicht te kotsen met al je meningen. En natuurlijk hoeven we er geen psychologieboek voor open te slaan om te snappen dat je een gillend tekort aan aandacht krijgt en dat het je niet meer lijkt uit maken dat je alleen nog maar negatieve aandacht krijgt. Het spijt me zo om tussen al je regels door je gierende eenzaamheid en je mogelijk maatschappelijke miskenning te lezen, dus vandaar écht de warme aanbeveling om niet meer te kijken, ik gun het je echt van harte… Heel veel succes beste man.

   • Wim1970 schreef:

    Ik heb een geweldig leven, lieve vriend, geweldige vrienden en geweldige familie. Kortom, ik heb een heel mooi leven, had je niet verwacht hè? Ik erger me alleen aan de belabberde liedjes die er tot nu toe zijn gekozen.

   • Peter schreef:

    Je slaat de spijker op zijn kop Art, Wim1970 is enkel en alleen negativiteit, dat straalt hij uit. Volgens mij zo’n 5 a 6 liedjes gekozen van de 43 en dan al roepen dat het een belabberd jaar wordt. Hij doet al jaren niets anders, ik vraag mij dan ook af waarom hij blijft kijken, IK vermoed dat hij niets anders te doen heeft in het sneue leven wat hij leidt en enkel en alleen hier kan zeuren en zeuren.

  • Peter schreef:

   En waar berust dat vermoeden dan op? Dat zei je namelijk ook over 2020, 2019, 2018 etc etc

 9. Harm schreef:

  Het wordt een geweldig Eurovisie jaar.

 10. Joss schreef:

  Tja ….. deze JORN gaat naar Rotterdam !

 11. RiaNL schreef:

  Heel leuk voor Jorn dat hij alsnog een finaleplaats heeft gehaald. Ik vond hem tijdens de pre selectie al goed en vond het toen jammer dat hij niet doorging. Gelukkig krijgt hij nog een kans. Ik denk dat deze 4 gaan strijden om de ticket voor Rotterdam:

  Keiino – TIXX – Imerika – Jorn Dan zou ik het wel erg leuk vinden als Imerika zou winnen, al zou ik prima vinden als 1 van de eerder genoemde namen met de overwinning aan de haal gaat. We gaan het zien. Ik ben benieuwd!!