Woensdag meer duidelijkheid over invulling songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Bjorn schreef:

  Ik ga er vanuit dat de meeste artiesten zullen optreden zonder publiek of hooguit 500 man publiek. Jammer voor de fans die met veel moeite een ticket bemachtigd heeft. Ik ben benieuwd hoe ze het publiek dan gaan selecteren.

 2. JanG schreef:

  Een feest zal het niet worden in Rotterdam, en dat is in en in triest.

  • Peter schreef:

   Dat is zeker jammer JanG, hopelijk komt er wel wat ruimte, maar of die genoeg zal zijn? Ik verwacht namelijk dat begin maart de versoepelingen gaan komen, aangezien 17 maart de verkiezingen zijn en we dan allemaal opgeroepen gaan worden te gaan stemmen. Als we dat dan wel massaal moeten gaan doen, dan kan verruiming van de maatregelen ook wel. Het per post stemmen gaat het niet worden, ze kunnen niet eens een vaccinatieplan op poten krijgen. En anders gewoon een leuk feestje met vrienden er gaan maken, 1 persoon thuis ontvangen is tenslotte ook maar een advies.

 3. Willem schreef:

  Tsja, ik denk dat we allemaal wel beseffen dat er haast niets mogelijk is en dat we blij moeten zijn dat het in elk geval doorgaat. Jammer voor Rotterdam inderdaad, maar -zoals met zo veel dingen in deze tijd- het is wat het is. We kunnen niet anders doen dan het accepteren en maar proberen niet weg te zakken in somberheid.

 4. Alrightguy schreef:

  Is deze online te volgen?

 5. johan schreef:

  ik vind het echt triestig ze moeten toch minstens voor plan B kunnen gaan hoop ik als de artiesten al maar op het podium konden staan. Met de helft publiek daar kan ik nog mee leven.
  Met optredens vanuit eigen land is echt stom.
  .Wie de finale gezien heeft in Frankrijk zaterdag heeft ook gezien dat het publiek er goed van elkaar af zat.
  En zelfs Duncan laurence was aanwezig in de jury en was ter plekke.
  En in Frankrijk zijn de cijfers heel slecht.
  We hopen maar op het beste .

 6. xxx schreef:

  Wellicht is er voor Nederlanders wat meer hoop om er bij te kunnen zijn. Wij hoeven er namelijk niet voor naar het buitenland.

 7. Art schreef:

  Super dat er zo hard gewerkt wordt om te zorgen dat we in welke vorm dan ook dit jaar weer een songfestival hebben. ALLES is anders in de wereld, het songfestival dus ook. Ik wacht in nieuwsgierige spanning af. Hulde aan Sietse Bakker en zijn team, nu al!

 8. xxx schreef:

  Optie A is zojuist afgevallen.