28 april beslissing of publiek bij songfestival kan zijn

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Pietje schreef:

  Veel ziekenhuizen nu akelig dicht bij code zwart al, dus mja weet niet hoor. Ik zou er iig niet met een goed gemoed op een tribune gaan zitten met 3500 man als ik weet dat ziekenhuizen het niet redden. Maar hoop dat er publiek bij kan zijn

 2. johan schreef:

  denk dat er geen normaal songfestival gaat zijn .
  Geen publiek en geen kandidaten live op het podium . De meeste landen gaan hun kandidaat niet laten vliegen wie weet wat ze gaan meebrengen.
  Ik kijk echt niet uit naar het songfestival dit jaar.
  Ik hoop toch dat het normaal kan verlopen met publiek en kandidaten live op het podium.

  • Max Mark schreef:

   Kandidaten komen echt wel. Er zijn toch ook sportevenementen? Precies dezelfde aanpak. Vrees een beetje voor publiek, maar ik houd goede hoop. Die opstelling met de greenroom rondom podium: daarmee krijg al goede vulling op beeld. Slim bedacht.

   Kandidaten live op het podium maken het festival, dus dat is bijna noodzakelijk. Ik geloof dat dat wel gaat gebeuren.

 3. Peter schreef:

  Gecreëerde hysterie

 4. Peter schreef:

  In de supermarkt, thuis en op werk loop je meer risico.

 5. Beer schreef:

  De soapserie is weer bezig zie ik. Als wel dan wel. Als niet dan niet.

 6. Bandido - Georgia schreef:

  Ik heb mijn tweede Pfizer binnen, dus ik ben er klaar voor! Ik hoop voor iedereen dat het kan. Maar ik snap natuurlijk de voorzichtigheid.

 7. Ron schreef:

  15.00 – Kabinetsoverleg over publiek bij songfestival uitgesteld
  Het Songfestival-overleg dat woensdag zou plaatsvinden tussen alle betrokken bewindslieden gaat niet door. Minister Slob, minister De Jonge, minister Grapperhaus, staatssecretaris Keijzer en minister Van Engelshoven zouden met elkaar hoogstwaarschijnlijk een besluit nemen over of er wel of geen publiek bij het evenement in Rotterdam Ahoy mag zijn. Het overleg is nu waarschijnlijk op donderdag, laat het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) weten.

  Het songfestival is een van de proeven van Fieldlab Evenementen. Het plan is dat tijdens alle repetities, de halve finales en grote finale per show maximaal 3500 man publiek wordt toegelaten.