Rotterdam live: Eerste beelden podium en greenroom

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. RiaNL schreef:

  Het belooft in elk geval iets moois te worden. Ik ben benieuwd hoe het geheel er straks uit gaat zien.

 2. rob schreef:

  Ik hoop zo graag dat het mij lukt om kaarten te kopen !

 3. Peter schreef:

  Ziet er prachtig uit. In ieder geval 1 pluspunt, geen irritante vlaggen continue in beeld.

 4. riccardo schreef:

  Wauw! Ziet er goed uit, nu al!

 5. Bert schreef:

  Wauw!

 6. Joss schreef:

  Publiek op ESC nog steeds niet zeker ! AD schrijft vandaag dat als opnames IC niet beneden 900 blijft er geen publiek komt. Sietse Bakker laat in zelfde bericht weten dat definitieve beslissing over aanwezig publiek valt op 28 april .

  • Max Mark schreef:

   Storm in een glas water. RIVM geeft aan dat er eind april, begin mei een stevige daling op IC’s en ziekenhuizen verwacht wordt. We zitten nu nog ruim onder 900; dat het meer wordt is niet erg aannemelijk.

   Het was overigens een ‘premium artikel’ van AD. Daarin worden altijd de nergens-op-gebaseerde en sentiment gedreven geruchten breed uitgemeten. Nieuwsvervuiling.

  • Peter schreef:

   @Tippy2: moet de 2e p in je naam geen s zijn? En is jouw 2e naam negativiteit? Ik lees alleen maar gezever en gezeur van jou momenteel.

 7. Inez schreef:

  Kan niet meer wachten wanneer beginnen de repetities nu om in de stemming te kopen kijk ik oude songfestivals op YouTube en ook elke dag kijk ik naar het programma van michiel follet punten van de jury op eclips tv maar tien minuten waar hij een top 3 bespreekt van dat jaar en België of Nederland erbij en mooi podium

 8. Nordman schreef:

  Standaard podium. Niet onderscheidend. Jammer.

  • rob schreef:

   Z E U R

  • Bert schreef:

   Je kan ook even wachten met je negatieve mening te geven. Wacht eerst af tot het helemaal klaar is. Denk je er dan nog zo over? Gooi je frustratie er dan alsnog uit. Geldt niet alleen voor jou, maar voor alle negatieve reacties van andere klagers/ zeurders. Wees blij dat het in Nederland is Troeftoeter👊🏻

  • P. schreef:

   Nou Nordman…check de Insta pagina van Esctoday maar eens…echt supergaaf dit decor

  • Robert schreef:

   Waar baseer jij deze onzin op, blijf vooral lekker negatief. Kun jij het beter?

 9. Dennis schreef:

  Wat een goedkoop podium met een spandoek achteraan. Het trekt op niets.

  • P. schreef:

   Er staan weer fotos op het Insta account van Esctoday.com…very nice en zeker de belichting👋👋👋

   • Bas schreef:

    Die staan toch ook op de instagram pagina van Songfestivalweblog? Daar zijn gisteren ook al veel updates geplaatst in de stories

 10. Ed schreef:

  Wachten jullie maar eens af, ik kan jullie verzekeren dit wordt de meest complete en verrassende Eurovisie tot op heden.Decor heeft heel veel, maar dan ook heel veel …… *lippen zijn gezegeld ;) ….

 11. Max Mark schreef:

  Ziet het hartstikke tof uit! Ben zo benieuwd hoe het uiteindelijk wordt. Echt…. ik kan niet meer wachten 🤣. Zo’n zin in!!!! Het gaat gebeuren! Ik vind dat NL zich nu al van z’n beste kant laat zien….’we’ gaan ‘em nailen!! 😁😁

 12. Nordman schreef:

  Volgens mij zijn er nog mensen die moeten leren dat anderen ook een mening mogen hebben. Dankjewel. Ook al past een mening niet in jouw straatje, dat betekent niet dat je iemand persoonlijk moet aanvallen. Ik vind het podium zoals het nu is niet bijzonder. Dat kan toch? Wees blij als jij hem wel te gek vindt. Ik vind het te simpel. Het is gewoon weer een LEDmuur met podium ervoor. En super hoor dat we straks andere technieken zien, maar dat verandert voor mij niet mijn mening. Ik vind dit basis idee gewoon niet mooi. Laten ze een keer iemand anders vragen dan de heer Wieder. Zie zijn vorige podiums.

  • Peter schreef:

   @Nordman: ze leren het hier ook nooit. Een eigen mening hebben staat hier de doodstraf op. Dat is ook waarom ik al jaren de knuppel in het hoenderhok gooi. Podium is mooi, maar niet bijzonder.

  • Robert schreef:

   Zucht, laat je negatieve reactie aub bij je. Kijk vooral niet en hou gewoon je mond.

 13. Jellybean schreef:

  Heel benieuwd hoe het er straks uiteindelijk komt uit te zien! Ik ben ervan overtuigd dat ze er een geweldige show van gaan maken. Toch wel heel bijzonder dat we het na al die jaren gaan meemaken!

 14. robbert-rotterdam schreef:

  Ik wacht af met mijn definitieve mening. Een podium sec is nooit bijzonder mooi. Het gaat pas leven met het juiste lichtplan, de juiste regie en extra technische mogelijkheden die ingezet worden. Zo’n plaatje is per definitie weinigzeggend. Misschien is het podium met opzet sober gehouden, zodat ze des te meer tekeer kunnen gaan.