183 miljoen kijkers voor Eurovisie Songfestival 2021

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Maarten schreef:

  Van 3 deelnemende landen zijn kijkcijfers dus niet bekend?

 2. rob schreef:

  Hoe is het ondertussen met Duncan?

 3. MarkusRotterdam schreef:

  De show was inderdaad perfect. Rotterdam heeft zich goed op de kaart gezet. Een verademing was het uitblijven van de gescripte grapjes, die alleen maar plaatsvervangende schaamte met zich meebracht. Als ik toch een puntje van kditiek mag gevev: 4 presentatoren, m.i. lichtelijk overdreven….gaan we iedereen die we het gunnen op laten draven? Of is het de woke gedachte dat we alle ” minderheden” op de voorgrond willen plaatsen. Twee is voor mij meer dan genoeg en als ze capabel zijn om de show te dragen maakt het mij echt niet uit wie daar staat

  • Wim1970 schreef:

   Dat is precies de reden waarom Ilse er niet was, de hele show draaide om politieke correctheid en daar past Ilse als blanke blonde Nederlandse vrouw niet tussen.

   • Wim1970 schreef:

    past = paste

   • Richard schreef:

    En Chantal dan?

   • Peter schreef:

    Typisch domme reactie weer Wim1970, als het je allemaal zo tegenstaat kijk dan niet en blijf hier weg.

   • Wim1970 schreef:

    Gelukkig wordt het in Italië volgend jaar niet zo politiek correct, de Italianen moeten daar weinig van hebben. Deze editie was echt een politiek correcte freakshow.

   • Bas schreef:

    Zie reactie Richard, waar ik het helemaal mee eens ben. Jij zoekt altijd wel iets om over te zeiken. En wat is er überhaupt mis met correctheid? Alle 4 deden de presentatoren het meer dan prima en dat is het belangrijkste. Dat gezeur en het in herhaling vallen van je kennen we nu wel. En fijn dat jij al weet hoe het in Italië gaat zijn terwijl er nog niks bekend is…

   • Hans P. schreef:

    Ilse is geen presentatrice en dat moet ze ook niet willen. Ilse heeft heel veel andere capaciteiten maar je moet haar niet laten presenteren.

   • Peter schreef:

    Italië heeft ooit de slechtste ESF gemaakt. Het xal veel botox en borstvergrotingen gaan geven. Wim1970 wat mij betreft ben jij vanaf nu persona non grata hier, wat een ontiegelijk stuk chagrijn ben je toch, met je homofobie, racisme en fascistische trekjes.

   • robbert-rotterdam schreef:

    2 van de 4 presentatoren waren blond met blauwe ogen. 50% dus en dat is al meer dan we zo gemiddeld in het straatbeeld tegenkomen. Dus ik snap niet wat je te zeuren hebt. Blijkbaar denk jij nog in termen van het romantische vroeger. Iedereen blank, blauwe ogen, gezonde rode blosjes op de wangen, 3x per dag een glas melk in de hand en om 17.00aan tafel. En boven het bed een poster van Jan Pieterszoon Coen?Misschien in de tijdmachine 80 jaar terug en daar lekker blijven?

 4. riccardo schreef:

  Mee eens, met een dergelijke productie ben je wereld top. Er zal zo hier en daar nog wel eens met een schuin oog terug worden gekeken hoe of dat ze dat allemaal deden daar, in Rotterdam. Hulde!
  Tempo in presentatie vond ik ook super, het werd nergens langdradig. Jammer dat zo’n show geen tijd heeft om wat langer bij bepaalde mooie onderwerpen in bijvoorbeeld de post cards stil te blijven staan.

 5. Sake schreef:

  Trots, in 2023 maar weer!

  • rob schreef:

   Als als als……..Davina Michelle de kandidaat wordt met een nog beter lied dan Sweet Water en een indrukwekkende act dan kan Rotterdam alsnog zijn grote party geven……

 6. rob schreef:

  Het MECC is te laag………….