21u: Tweede halve finale Eurovisie Songfestival 2021

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Nordman schreef:

  Op naar de 2e semi!

  Ik gok op de volgende 10 finalisten:

  01. San Marino: Senhit – Adrenalina
  04. Griekenland: Stefania – Last Dance
  05. Oostenrijk: Vincent Bueno – Amen
  08. IJsland: Daði & Gagnamagnið – 10 Years
  09. Servië: Hurricane – Loco Loco
  11. Albanië: Anxhela Peristeri – Karma
  12. Portugal: The Black Mamba – Love Is on My Side
  13. Bulgarije: Victoria George – Growing Up Is Getting Old
  14. Finland: Blind Channel – Dark Side
  16. Zwitserland: Gjon’s Tears – Tout L’Univers

  Veel kijk plezier allen!

  • JvE schreef:

   Dat zijn de 10 die ik ook in gedachte heb en mijn voorkeur hebben! Met aan top Portugal, IJsland, San Marino en Zwitserland

  • Björn Grooten schreef:

   Dat is ook mijn lijstje. Misschien dat Denemarken ipv Oostenrijk dankzij IJsland, Finland, Estland en Letland

 2. Rhein schreef:

  Hopelijk gaan de wissels vloeiender en camerawerk strakker vanavond.

  Al bij al zal dit de sterkere semi finale zijn. Estland, Tsjechië, Polen, Moldavië, Georgië, Portugal (valt weg na Albanië en ik vind Denemarken leuker) en Letland vallen af, op basis van de jury show.

 3. GerardMartin schreef:

  Griekenland, Servië, Albanië, SanMarino en Finland mogen van mij stranden in deze halve finale.

 4. GerardMartin schreef:

  En dan ook nog maar Letland en Moldavië…

 5. Robinson schreef:

  Voor mij zijn Finland en Bulgarije mijn absolute favorieten vanavond, ik hoop dat deze allebei doorgaan. Na deze twee vind ik Zwitserland, Estland en Denemarken het best, dus die mogen van mij ook door, Albanië en Griekenland ook wel.
  IJsland, Moldavië en Tsjechië vind ik de 3 slechtste, mogen wat mij betreft afvallen.

 6. Truus schreef:

  Waar zit ik naar te kijken zeg? Één bak pokkenherrie met lichtstraling dat zeer doet aan m’n slechte ogen!

 7. GerardMartin schreef:

  Tot nu toe vind ik de eerste halve finale al stukken beter dan die troep tot nu toe. Alleen IJsland kan mij bekoren.

 8. Ricardo schreef:

  Servie wat fantastisch en wat een optreden.

 9. GerardMartin schreef:

  Alleen IJsland, Bulgarije, Portugal, Zwitserland en voor de gein Denemarken verdienen wat mij betreft een finale plaats. Maar ja er moeten er tien door. De rest vond ik bedroevend.

  • Robinson schreef:

   Finland, wat waren die goed! Met afstand mijn favoriet van de avond. Verder hoop ik dat Zwitserland, Denemarken en Bulgarije doorgaan. De overige 6 finaleplekken mogen gaan naar Estland, San Marino, Griekenland, Oostenrijk, Albanië en Portugal. De rest vond ik niks aan tot slecht, met name IJsland en Letland.

 10. Björn Grooten schreef:

  San Marino
  Griekenland
  IJsland
  Servië
  Albanië
  Portugal
  Bulgarije
  Portugal
  Zwitserland
  Oostenrijk

 11. René schreef:

  Wat een vréselijk slechte halve finale, heb nog nooit zoveel bagger op 1 avond gehoord. Met afstand Zwitserland het best, verder Griekenland en Finland goed. Rest heel, heel erg mager tot beroerd

 12. MarkusRotterdam schreef:

  Het venijn zat hem in de staart. Zwitserland met de beste stem van het ESF en het feestje van Denemarken. De rest was om te janken. Veel saaie liedjes, een act die rechtstreeks van de Wallen kwam en her en der wat valse stemmen die opgevangen moesten worden door de geluidsbanden.

 13. Robinson schreef:

  Finland, wat waren die goed! Met afstand mijn favoriet van de avond. Verder hoop ik dat Zwitserland, Denemarken en Bulgarije doorgaan. De overige 6 finaleplekken mogen gaan naar Estland, San Marino, Griekenland, Oostenrijk, Albanië en Portugal. De rest vond ik niks aan tot slecht, met name IJsland en Letland.

  • GerardMartin schreef:

   Je valt een beetje in herhaling Robinson….

   • Robinson schreef:

    Sorry, ik wilde het als algemene opmerking plaatsen, maar had dat eerst per ongeluk als reactie geplaatst, dus wilde ik het nog een keer doen

 14. Joss schreef:

  Zwitserland is voor mij de teleurstelling van de avond ! Franse tekst totaal niet te verstaan …. enkel Tout L’univers ! Hoeft voor mij zeker niet door !

 15. Björn Grooten schreef:

  De act van Griekenland was niet best. Het zat vol fouten, maar dat is het risico als je met een greenwall werkt. Stefania moest zich teveel op de act richten en dat merkte je. Heel jammer. Wel een leuk lied

  • Joss schreef:

   Griekenland kan best eens de verrassing van de avond worden en NIET doorgaan !