Eerste tien finalisten gekozen; België naar finale

Dit vind je misschien ook leuk...

118 reacties

 1. Tippy2 schreef:

  Oekraïne was gisteren mijn nummer 1. Gedurfd en kwaliteit, geen 13 in 1 dozijn huppelk….. deuntje. Morgen verwacht ik heel veel van Bulgarije en Portugal. Portugal staat nog veel te laag bij de bookies, die zie ik zo in de top 10 belanden.

 2. Pipo schreef:

  UKRAINE is toch echt een BAD trip! Hoe is het mogelijk…
  Blij met België!!!

 3. Marco schreef:

  Raar dat België door is.. nummer van niks. Kroatië was veel leuker en actiever.. gelukkig dat mijn favoriet ?? wel door is.. altijd al mijn steun gehad. Ieder jaar weer. Heerlijk nummer weer mata hari.. verder vond ik Cyprus ook goed. Litouwen had ook een leuke melodie. Macedonië, was ook niks. Zo saai. Benieuwd wat er morgen qua niveau aan de dag komt.