Rotterdam Live: Australië grote afwezige in Rotterdam

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Rick schreef:

  Heeft iemand nog kaarten kunnen bemachtigen voor de shows?
  Ik heb zelf voor de jury finale kaarten kunnen krijgen.
  Het is volgens mij niet uitverkocht kon om 13:00 nog kaarten krijgen voor de grand final die ik in eerste instantie niet had gekozen.

 2. Thijn schreef:

  Ik zit bij de finale live show

 3. Beer schreef:

  Kaarten voor halve finales waren nog verkrijgbaar om 13.00 uur. Misschien nog steeds? Hoe dan ook, en eigenlijk wel een beetje te verwachten, meer kansen dit jaar dan vorig jaar.

  • Björn Grooten schreef:

   Als het niet uitverkocht raakt via de mensen die vorig jaar al kaarten hadden, dan zullen de overige kaarten gewoon in de verkoop doen. Er moet immers ook geld binnenkomen. Ik heb mijn hoop gevestigd om via de Coop kaartjes te winnen. Die hebben quiz gemaakt met vragen die alleen de echte fans kunnen beantwoorden. Je hebt per vraag maar beperkt de tijd om antwoord te geven dus het opzoeken van het juiste antwoord zit er niet bij.

   • Peter schreef:

    Nou nou wat een moeilijke vragen, veel suc6 er zullen veel winnars zijn.

 4. Björn Grooten schreef:

  Australië blijft voor het eerst in de halve finale steken. Het is gewoon kattengejank.

 5. RiaNL schreef:

  Sneu voor Montaigne dat ze niet naar Rotterdam kan komen, maar met haar liedje heb ik helemaal niets dit jaar. Het zou me niet verbazen als Australië zich niet gaat plaatsen voor de finale

 6. Hitzound schreef:

  Nee het is geen nummer die in je hoofd blijft hangen. Hoe zelfbewust ze in de video overkomt, de Australische bijdrage is niet sterk. Geen finale, vermoed ik

 7. dick schreef:

  Zwakste inzending van de aussies sinds ze meedoen. Dit blijft hangen in de semi.

 8. Nordman schreef:

  Vond dit al niet veel aan en deze clip verandert er niks aan. Geen finale.

 9. Steve schreef:

  Even een side note: Kan iemand tegen Samantha Steenwijk zeggen dat ze niet mee moet doen aan het ESF. Ze is zo openlijk aan het solliciteren. Ik vind haar daar helemaal niet bij passen. Buiten the Voice en wat roddels vertellen bij Boulevard heeft ze nog niks gepresteerd.

 10. Kenny schreef:

  Geen finale voor Australië