‘Fotoboek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen’ verschenen

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Br@m schreef:

  Leuk! Zojuist besteld.

 2. Bloemetjesjurk schreef:

  Leuk! Ik had hem ook al besteld. Komt er dit jaar ook weer een Songfestival magazine net als 2 jaar geleden?

  • Br@m schreef:

   Als je dat tijdschrift bedoelt met achtergrondinfo en foto’s van alle Nederlandse inzendingen dan hoop ik wel dat ze de artiesten uit de 2e helft van de 70’er jaren nu wel gaan publiceren wat die ontbraken in de eerste versie. Heel slordig van Marc v.d. Linden en zijn team want die zaten achter die uitgave.

 3. Roel schreef:

  Talentenjachten zijn er al zolang er tv bestaat. De impact is wel veranderd. De talenten zijn zonder hulp van de recordlabels en zendgemachtigden al snel niet meer relevant. Internationaal al helemaal niet. Je kunt het nog rekken als je een spelshow krijgt of in een danswedstrijd, pannel of jury mag plaatsnemen of als je vader Andre heet.

 4. RiaNL schreef:

  Ik heb het boek ook besteld. Ik verheug me er al op !!

 5. P. schreef:

  Ik ook✋✋

 6. GerardMartin schreef:

  Veel plezier met het boek?