Online Eurovision Village vanaf 15 mei

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. RobOranjeFinland schreef:

  Team Eurovision Rotterdam : complimenten!

 2. Bloemetjesjurk schreef:

  Het gaat beginnen! We kijken er naar uit. Succes Rotterdam!

 3. Liesbeth schreef:

  Of topic : op de app van NPO1 is het esc1970 dat komende zaterdagnacht wordt uitgezonden nu al te zien! Met commentaar van Pim Jacobs. Het begin wordt ook in (vage) kleur uitgezonden dan komt een stukje in z/w en bij het eerste lied wordt het weer kleur. Halverwege de Ierse inzending dan weer z/w, evenals de pauzeact. Dan bij de puntentelling weer kleur…mooie reconstructie en erg leuk dat ze dit gaan uitzenden. Pim spreekt de hoop uit dat er misschien toch nog een 16e Songfestival zal plaatsvinden!

  • xxx schreef:

   Ik heb ook al gekeken. Mooie reconstructie, beste video van dit jaar die beschikbaar is denk ik. De vage kleur valt ook wel mee. Alleen misschien die helicopterbeelden, maar vergeet niet dat 50 jaar geleden niet de techniek van later beschikbaar was.

   • Liesbeth schreef:

    Ben het helemaal met je eens, en ik bedoelde met die vage kleuren ook inderdaad alleen de helikopterbeelden die eerst meer z/w lijken. Er is op YouTube nog een opname met dezelfde kwaliteit, maar daarvan is het geluid soms erg slecht ( https://youtu.be/N3qHMW78Djo ) en ontbreekt de pauzeact en het commentaar. Erg mooi initiatief van de NPO om dit uit te zenden!

 4. Harm schreef:

  TROTS!

 5. Rick schreef:

  Morgen zullen de eerste artiesten wel binnen druppelen.
  Iedereen veel plezier en voor alle medewerkers voor en achter de schermen hulde.

 6. RobOranjeFinland schreef:

  https://youtu.be/ug_8hCpyPJ4

  Rehearsel puntentelling met Chantal en Jan, vandaag in Ahoy

 7. Bert schreef:

  Btw hebben jullie deze recensie al gezien?
  https://youtu.be/L7agnQIGbso

 8. riccardo schreef:

  Digitaal en virtueel. Wat willen we nog meer. TOP! Ik ga zeker een kijkje nemen.

 9. Norman schreef:

  Ik hoop niet dat de virtuele Eurovillage een nieuwe traditie wordt en Paul de Leeuw kan me gestolen blijven.

 10. Wim schreef:

  Waarom Paul de Leeuw en niet Buddy Vedder ? Leuker aanblik voor de kijkers en net zo deskundig !