Rotterdam Live: Donkere setting bij Belgische inzending

Dit vind je misschien ook leuk...

53 reacties

 1. Richard schreef:

  Hopelijk gaan ze inderdaad door. Het lied is in ieder geval onderscheidend in deze halve finale. Het zal zeker bij de jury’s hoog eindigen, wellicht bovenaan.

 2. Paysbart schreef:

  Ik vind het Belgische lied zeker finale waardig en hoop dat ze op zaterdagavond ook erbij zijn.
  Maar wat heeft Hans Pannecouke met close up van ogen? Trijntje 2015 begon met lange openingsshot van alleen haar ogen. Sennek 2018 begon met openingsshot van haar ogen en nu heel groot op de led wand achter de band weer de ogen van de zangeres….

 3. Liesbeth schreef:

  Vreselijk chagrijnige uitstraling, komt daardoor zeer onsympathiek over. Ik verwacht dat onze zuiderburen hiermee de finale niet zullen halen

 4. Tippy2 schreef:

  Oh…ja…even slikken. Kan er natuurlijk nog niet heel veel van zeggen maar van het eerste fragment word ik niet heel erg vrolijk. Toch gun ik de Belgen eindelijk weer een keertje een finale plek. Succes België

  • Nicky schreef:

   Dat is de bedoeling niet er zijn genoeg huppelliedjes in deze halve finale !

 5. Max Mark schreef:

  Erg mooi, verademing tussen alle uptempo bijdragen. Ziet er classy uit, heel goed live. Ja ja, dit wordt wel wat voor België hoor. Goed gedaan! Voor wat ik nu kan zien: heel mooi neergezet. Wat mij betreft kan België die finale niet ontgaan!

 6. Marcel schreef:

  De zangeres doet het wel goed, maar de andere bandleden kijken wel heel chagrijnig. Alsof zij op de wrong place zijn?

 7. RiaNL schreef:

  Ik vind de inzending van België dit jaar erg mooi. Op de beelden van de repetitie komt het goed over. Ik hoop van harte op een finaleplaats voor Hooverphonic en zal zeker op ze stemmen tijdens de 1e semifinale.

 8. Roel schreef:

  Er zit geen vuur in. Het dreutelt on and on. Verwacht in de show toch wel meer dan dit. Natuurlijk is alles op tape. Dat is voor die muzikanten duidelijk echt afzien.

 9. Ikkie schreef:

  Dit is helemaal niks. Het zou me niet verbazen als dit een van de laatste plekken krijgt.

 10. Björn Grooten schreef:

  Het is een zwakke inzending met een raar eind. Dit strand in de halve finale

 11. Jürgen schreef:

  Saai en onsympathiek, geen Plaats in de Finale…

 12. Jannn schreef:

  Een top nummer gezongen door een top band!
  Dit is klasse en absoluut finale waardig. Voor mij een winnaar en op zijn minst top 5 notering.

 13. Kees schreef:

  Dit is Kwaliteit, daar kunnen de juries echt niet omheen, volgens mij gaat dit ook mooi in beeld gebracht worden.. Finale plaats moet erin zitten voor onze Zuiderburen, het is ze van harte gegund!

 14. MarkusRotterdam schreef:

  Qua zang zit het wel goed, het leid is ook niet onaardig, maar wat ik er nu van zie word ik ook niet heel vrolijk. Het komt te donker, te negatief en – ook al gezegd – chagrijnig over, alsof ze er totaal geen zin an hebben. Hopelijk komt het nog goed.

 15. Eddy schreef:

  IJs- en ijskoud

 16. robbert-rotterdam schreef:

  Ja, op zo’n inzending heb ik gewacht na de grote eenheidsworst van alle adhd acts. Bravo België. Doe je eigen ding!

 17. Willem schreef:

  Het hoort dan misschien wel bij de act maar als je op de Bühne staat met een houding van „wat doe ik hier en ik heb er helemaal geen zin in“ kom je zeer arrogant en chagrijnig over. Dit zal televoters absoluut niet motiveren om te stemmen. Daarbij is het ook nog eens slaapverwekkend en saai, dus ik vrees het ergste voor onze geliefde zuiderburen, zo jammer!

  • Inez schreef:

   Jullie willen dat precies he wat een zure reacties toch liever circus he gelijk Malta en Rusland en Oekraïne

  • robbert-rotterdam schreef:

   Honderd keer liever dit dan de overkill aan dansers bij elke act. De kijkers zien dadelijk door de bomen het bos niet meer, want alles lijkt op rlkaar.

 18. Sigried schreef:

  Vreselijk wat een bagger, dit wordt niets met deze zaag inzending.

 19. Coen schreef:

  Wat erg, ik ben als Belg zwaar teleurgesteld door onze Eurosong inzending. Waarom zo zuur kijken terwijl het toch een voorrecht is om ons land te mogen vertegenwoordigen? Amai wat een gemiste kans alweer.

 20. dave schreef:

  Klasse. Period.

 21. Marc schreef:

  De achtergrond met die ogen neeeeeee niet doen!!!!
  Doe dan iets met de videoclip het donker sfeertje uit de clip maar neeeee niet die ogen en inzoomen op de neus ????

 22. Hitzound schreef:

  Kwalitatief mooi nummer. Maar wat somber in beeld gebracht. Dat is jammer.

 23. Pia schreef:

  Wat een zure reacties toch…man, man, man! Er is toch ook op echt alles iets aan te merken door velen hier..te zuur, te chagerijnig, te saai, te donker…In mijn bescheiden mening vind ik dit in – en nu quote ik Alex C. niet- een circus van lelijke pakjes en ordinaire wijven, belegen ballades en prefab pop een erg mooi contrast van stijl en klasse! Geike is ongeveer de meest bescheiden en aimable artieste uit Vlaanderen…aangekleed door de door Vogue uitgeroepen als ‘invloedrijkste stylist van Hollywood’ (ja echt! zoek het op…) met een erg sfeervol in beeld gebrachte a-typische eigentijdse popsong… Het afserveren als kansloos bij de televoting en enkel een paar puntjes waard voor juries, vind ik echt gewoon belachelijk….De press-poll noemde het zonet één van de beste repetities…Mocht België hier de finale niet mee halen, zou ik echt een aanfluiting vinden en dan krijgt spijtig genoeg een groot deel van het Belgische publiek gelijk (want velen denken en zien het festival toch nog altijd zo) dat het een circus is waar je alleen maar kan scoren met veel lawaai en tamtam….Ik hoop echt dat ze al die azijnzeikers straks een dikke neus zetten en een mooie top 10 notering behalen!

 24. Nordman schreef:

  Een rustpuntje tussen de rest. Dit gaat sowieso opvallen, ook al vanwege de kwaliteit die deze hele inzending ademt. Geike is een pro en dat zal toch echt wel gewaardeerd worden door de juryleden mag ik hopen. De kijkers gaan er hopelijk in mee, maar vrees er wel een beetje voor. Ik zelf heb dit lied in mijn top 10 staan. Vorig jaar stond het lied onderaan, want dat was zo’n depressief lied. Maar dit jaar vind ik het een toplied. Opvallend: in de buitenlandse previewshows deed Belgie het opvallend slecht. Ik hoop dat het geen voorbode is. Snoer ze de monden Belgie! Succes!

 25. Joss schreef:

  Van alle 39 inzendingen is dit het meest onderscheidend en kwalitatief het aller- allerbeste !

  • Pia schreef:

   Zie ik net zo Joss…stijvolle bijdrage in een circus van veel prefab pop en ordinaire choreo’s

 26. dick schreef:

  Apart. Zou een mooie albumtrack zijn maar ben zo bang dat dit nergens genoeg op valt met als gevolg uitschakeling.

 27. Jellybean schreef:

  Zoals ik Zweden en Malta nogal overgewaardeerd vindt zo vind ik België erg ondergewaardeerd. Dit is een mooie, mysterieuze popsong met een staging die er goed op aansluit. Over de achtergrond met de ogen ben ik wat minder te spreken maar je moet het straks in het grote geheel zien.
  Hoort zeker in de finale thuis en gaat opvallen tussen al die dans nummers. Succes buurtjes ??

 28. riccardo schreef:

  Mooi om te zien dat de band in de manier van performen en keuze voor de visuals bij zichzelf blijft. Positief onderscheidend wat mij betreft. Kwalificeert met gemak daar is Geike steady genoeg voor. Smaakvol spannend. Ik was al fan en daar gaan er vast nog bijkomen om straks een tourtje mee uit te verkopen. Voor een breed publiek is The Wrong Place als nummer denk ik net niet iconisch genoeg. Succes België!