Rotterdam Live: Repetitie Oekraïne met applaus ontvangen

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Björn Grooten schreef:

  Ik vind dit een lekker nummer.

 2. Tippy2 schreef:

  Leuk dat 1 van mijn favorieten live ook weet te imponeren. Zeker finale voor Oekraïne en hopelijk een top 10 notering. Dit zal niet ieders cup of tea zijn dus een overwinning zal er niet inzitten denk ik, het nummer is daar niet mainstream genoeg voor.
  Maar wie weet gaat Europa mij verrassen :-)

 3. sandra schreef:

  wat een kattengejammer vreselijk next graag !!!!

  • Robert schreef:

   Inderdaad, vreselijk gewoon, dit gejank heeft niets met muziek te maken.

 4. Leo schreef:

  Blijf dit de meest verschrikkelijke inzending van alle landen vinden. Echt horror. Dus er ontgaat mij iets als dit met applaus verwelkomd wordt. Ik heb eerder de neiging om mijn vingers in mijn oren te stoppen, zo lelijk vind ik het.

  • RiaNL schreef:

   Ik had het niet beter kunnen verwoorden. Ik heb hier ook helemaal niets mee. Ik vind vooral de stem van de zangeres erg lelijk.

   • Jellybean schreef:

    Ik wordt nerveus hiervan; als dit in je hoofd blijft rondspoken wordt je bijna gestoord ?Vandaar dat ik deze heb verbannen uit mijn playlist. Maar goed ieder zijn ding?

 5. Tippy2 schreef:

  Ik vind dit geweldig, zeker finale en top 10 is zeker mogelijk. Winnen wordt lastig aangezien dit voor de gemiddelde Eurovisie kijker te out of the box is. Mooie poging Oekraïne!

 6. MarkusRotterdam schreef:

  Eerlijk: de staging ben ik (nog) niet helemaal weg van, maar het lied blijft fantastisch. Ook een zangeres die het aankan. Dit staat bij mij in de top drie en hopelijk eindigt het ook hoog. En zo niet: oordopjes in en genieten maar!! ☺

 7. Eddy schreef:

  Intrigerend!
  Ik had een totaal andere enscenering verwacht, meer iets in de lijn van een ‘Mad Max-look’.
  Hoe dan ook, dit is kwaliteit. Zijn we gewoon van Oekraïne.

  • MarkusRotterdam schreef:

   Ik had ook een andere staging verwacht, maar nu wordt een klein beetje uitgebeeld waar het lied over gaat. Met een andere look hadden veel mensen het te nationalistisch gevonden, en dat mag tegenwoordig niet meer (ik had her en der al enkele comments gelezen op het internet dat het propaganda materiaal was, een vergelijking naar extreem-rechtse overheden etc.).

 8. Thijn schreef:

  Verschrikkelijk lied

 9. Richard schreef:

  Oekraine kan gewoon een lied een goede staging geven. We kunnen blij zijn dat ze er in 2019 niet bij waren met Siren-song. Dit is zoals Cornald zou zeggen een eigenzinnige inzending van Oekraine. En het zal genoeg stemmen opleveren om hoog te kunnen eindigen. Dat gezegd hebbende is het niet echt mijn favoriete stijl van etnische muziek.

  • Wim1970 schreef:

   Klopt, want Siren song had zomaar kunnen winnen. Vond dat echt een geweldig nummer.

 10. inez schreef:

  oei nee

 11. Kristof schreef:

  Staging is goed, maar het lied zelf is niet om aan te horen..

 12. Hitzound schreef:

  Dit kan wel eens de outsider zijn om te winnen. Intrigerend, blijft hangen in je hoofd. Te gek, deze bijdrage.

 13. Nordman schreef:

  Verrassend mooi die staging. Heel passend bij het lied. Eigenlijk hoef ik helemaal niet verbaasd te zijn, want Oekraine weet hoe je een lied moet verkopen. Watch and learn!!! Welkom in de finale!

 14. Maarten schreef:

  Het is niet echt mijn smaak deze muziek. Vind de taal niet echt bij passen. Het is moeilijk te zeggen of dit goed is. Zelf zal ik er niet op stemmen.

 15. dick schreef:

  Gaat zeker de finale halen maar ik vind het verschrikkelijk.

 16. Robert schreef:

  Het is een Songcontest, en geen staging contest. Duncan verwoorde het al music first, deze inzending heeft niets met muziek te maken.

 17. Robert schreef:

  Voor mij zijn TIX uit Noorwegen en Gjon uit Zwitserland de beste, mooie liedjes met een betekenis. Daar moet het om gaan en geen katten gejank. Vasil uit North Macedonië is ook goed.