Dit weekend zijn backup-optredens te zien op YouTube

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Maarten schreef:

  Leuk dat we dit te zien krijgen. Alleen snap ik nog steeds niet wat er nu zo goed is aan het nummer van Italië. Daar naast vond ik de act ook best wel rommelig over komen. Ben dus benieuwd of dat dus bij backup video ook zo is. We moeten het er mee doen en zag wel aankomen dat het niet lang meer zou duren voor een overwinning. Hopelijk volgende jaar ook een leuke show.

  • Wim1970 schreef:

   Ik kan er met de beste wil van de wereld ook niks moois in ontdekken, ik vind het net zo erg als Calm after the storm.

   • Wim1970 schreef:

    Bijna net zo erg.

   • @lbert schreef:

    die twee kan je niet met elkaar vergelijken en daarbij CATS is een wereld nummer , en dat is de huidige winnaar zeker niet

   • Wim1970 schreef:

    Smaken verschillen, ik can CATS nog steeds niet afluisteren.

   • rob schreef:

    Back up video’s gezien. Malta was beter dan het Ahoy optreden. Jeangu zijn kleding zag er waanzinnig uit dat het blauwe pak tijdens de finale.
    Als Destiny haar optreden alleen had gedaan, zoals in de video, had ik haar hoger zien eindigen……..

  • Björn Grooten schreef:

   Het is gewoon niet jouw muzieksmaak. Sowieso is die genre in Nederland niet populair daarom de 0 punten. Maar in veel landen in Europa is dit een hele populaire genre.

 2. Jang schreef:

  Ik snap niet dat mensen niet snappen dat Italië gewonnen heeft.

  • Wim1970 schreef:

   Ik snap het wel, maar het is mijn smaak niet. Volgend jaar wint er weer een rustig nummer.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ik hoor dat de sound van bijna alle optredens nabewerkt is. Bijna overal hetzelfde galmsausje en valse noten zijn blijkbaar weggewerkt. Gelukkig zijn de back-up video’s nauwelijks gebruikt, anders hadden we echt naar een reeks ingeblikte videoclips gekeken met studio-sound.

 3. Tippy2 schreef:

  Ik mis hier informatie over de Malta-gate…

 4. johan schreef:

  kan je die back up optredens ook later terug opvragen.
  Ik ben vanavond niet thuis.
  Weet iemand dit hier.

 5. Nordman schreef:

  Idd heel leuk dat ze dit uitbrengen. Ook hier hebben de landen werk en tijd ingestoken. Ik ben heel erg benieuwd of we grote verschillen zien met het uiteindelijke optreden in Ahoy. Minus Zweden, Noorwegen en Finland?

 6. Nordman schreef:

  De meeste live on tape-optredens vond ik veel slechter dan het songfestival optreden. Je ziet dan toch dat er met meer licht en een grote LEDscherm zoveel meer mogelijk is om het lied naar een hoger niveau te tillen. Polen heeft me het meest verrast. Hun live on taoe-optreden zag er beter uit. Betere visuals op de schermen en beter gefilmd. Oostenrijk was ook al bijna af.