Waterloo nummer 1 in de internationale Songfestival Top 50

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Thijn schreef:

  Er waren vast veel Zweedse stemmers

 2. ronnie schreef:

  en veel Finnen Lordi in de top 10 de meest verschrikkelijkste winnaar ever

 3. Robinson schreef:

  Wat doet Soldi zo hoog daar?? Één van de slechtste songfestival nummers ooit en ook zeker niet de beste Italiaanse inzending ooit, daar zijn wel betere nummers vandaan gekomen. Ook Verka Serduchka vind ik hier niet thuishoren, zo’n irritant liedje. Nadeel van dit soort songfestival lijstjes is dat er nooit per sé de allerbeste liedjes instaan, maar de bekenste bij het grote publiek. Heel veel echte goede liedjes ontbreken omdat ze in de vergetelheid zijn geraakt.

 4. @lbert schreef:

  Conchita te hoog en Common Linnets te laag

 5. Tippy2 schreef:

  Måns Zelmerlöw op 3? Dat moeten alleen maar Zweedse stemmers zijn. Niet echt betrouwbaar dus deze lijst. Waterloo is ook al oneindig uitgemolken, verre van de beste inzending ooit. Maar ach, weer een programma gevuld!