Australië kiest op zaterdag 26 februari

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  Jammer dat ze weer meedoen.

  • Michael Adam schreef:

   Duidelijk niets geleerd van Open up…

   • Wim1970 schreef:

    Ik hoef toch niet met alles akkoord te gaan? Ik vind gewoon niet dat Australië thuishoort op het songfestival, maar dat ik heb ik al vaker gezegd. Alleen alleen land die nog een beetje in de buurt van Europa liggen en het ook moeten organiseren bij winst. Buiten dat zou Australië maar voor één keer meedoen.

   • Wim1970 schreef:

    Tegenwoordig moet alles maar normaal gevonden worden en als je dat niet vindt, dan ben je iets met foob. Het lijkt wel of mensen tegenwoordig geen eigen mening meer mogen hebben.

 2. Opa Fladder schreef:

  Blij dat ze weer meedoen!

 3. Bas schreef:

  Dami In beloofde weer mee te doen. Benieuwd of ze er bij zit. Zou leuk zijn als Kylie, Delta Goodrem, Vanessa Amarosi en Sheppard ook mee (mogen) doen.

 4. RiaNL schreef:

  Ik ben ook blij dat ze weer meedoen, al hoop ik wel op een beter lied dan dat ze dit jaar hadden, dat vond ik niet geweldig.

 5. Peter schreef:

  Maakt mij niet uit, wel of niet er bij. Goed nummer en door anders net als dit jaar bij de semi eruit.

 6. HJ schreef:

  Gaaf! Australië is bijna elk jaar mijn favoriet. Waarom mensen tegen Australië zijn, ontgaat me volkomen.
  Overigens denk ik niet dat ze er in 2022 fysiek bij zullen zijn. Australië is knettergek wat corona betreft. Ze zijn er doodsbang voor. Hilarisch hoe angstig ze zijn, maar ook doodeng wat daar gaande is. Die zitten de komende 5 jaar nog in lockdown.

  • Wim1970 schreef:

   Lekker in lockdown laten. Australië is bijna net zo gestoord als Nieuw Zeeland, dat land is na 1 besmetting volledig in lockdown. Waarom mensen tegen Australië zijn? Ten eerste ligt dat land mijlenver van Europa af. Ten tweede organiseert Australië het niet bij eventuele winst (terwijl dat toch een verplichting is). En ten derde is Australië op een slinkse wijze het songfestival binnengeloodst. Het zou bij een eenmalige deelname blijven.