5 november nieuw album van ABBA: ‘ABBA Voyage’ en in voorjaar concerten in Londen

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Br@m schreef:

  Supernieuws! Die twee nieuwe nummers klinken geweldig net als hun repertoire van vroeger. Ik kijk nu al reikhalzend uit naar 5 november als hun nieuwe CD-album verschijnt.

 2. rob schreef:

  Kippenvel! Mijn God , wat ben ik onder de indruk van de nieuwe songs!

 3. GerardMartin schreef:

  Kunnen ze niet volgend jaar als hologrammen in Italië meedoen voor Zweden?

 4. Pieter schreef:

  Don’t shut me down is echt een schot in de roos, waauw. Het andere liedje is ook een typische ABBA song maar denk niet dat het een hit zal worden. Good job

 5. robbert-rotterdam schreef:

  Beide zullen veel gestreamd worden, dus een hit zijn. Niet perse omdat mensen ze geweldig vinden, maar omdat Abba een begrip is, bij zowel jong als oud.

 6. Liesbeth schreef:

  Zo mooi: bijna 40 jaar op gewacht en gehoopt en eindelijk is het dan toch zo ver…ABBA was mijn allereerste concert in ‘79 in R’dam….Ben erg benieuwd of “Just a Notion” en “Bumble Bee” het eind resultaat van de snippets uit “ABBA undeleted” zijn.

 7. RiaNL schreef:

  Ik ben erg blij met het vooruitzicht van een nieuw album van ABBA. Ook ik ben een groot liefhebster van hun muziek. Hun 2 nieuwe nummers klinken prima en ik ben heel benieuwd naar de andere liedjes van hun nieuwe cd.

 8. Wim1970 schreef:

  Gave nummers, je hoort duidelijk ABBA erin.

 9. Joss schreef:

  Mooie nummers maar helaas is het stemvolume van de 71 jarige Agnetha en de 76 jarige Anni-frid niet meer wat het vroeger was !

 10. dick schreef:

  Dont shut me down is wat mij betreft de betere van de 2. Doet denken aan de vroegere topjaren en stelt niet teleur. I Still Have Faith In You is nogal bombastisch, zou niet misstaan in een musical. Ik gok erop dat beide songs moeiteloos de hitparades in vliegen. Fijn dat ze er weet zijn.