Ayana voor Nederland naar Junior Eurovisie Songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

36 reacties

 1. Maarten schreef:

  Wie kijkt hier nog naar vraag ik mij af? Voor kinderen is het misschien leuk. De stemming voor de Europese finale slaat eigenlijk nergens op.

 2. RiaNL schreef:

  Ik kijk hier heel graag naar en verheug me op de komende editie

 3. Starkoo schreef:

  Dat internationaal stemmen mag wel weer televoting worden op eigen land stemmen slaat ook nergens op. Terechte dat Ayana heeft gewonnen!

 4. Peter schreef:

  Wat een vals gekwetter , niet om aan te horen.

 5. RiaNL schreef:

  Ik ben blij met het winnende liedje, de andere 3 vond ik niet leuk.

 6. robbert-rotterdam schreef:

  Typisch vakjurykeus weer. Mijn voorspelling: ergens in het rechterrijtje. De onlinevoting laat dit links liggen. Mark my words!

  • dick schreef:

   Verschrikkelijk. Live niet best. Misschien leuk voor de incrowd maar dit is een gepasseerd station.

  • Han schreef:

   De kinderjury stemde ook op dit liedje.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Ja, dat klopt. Maar het zijn geen gemiddelde kinderen, maar kinderen die al hun schreden in de muziek hebben gezet. Dus eigenlijk een vak-kinderjury. Dan kun je inderdaad verwachten dat ze voor de beste stem gaan.
    Ik hoop dat ik ongelijk heb, maar die Ayana gaat het echt niet redden bij het Europese publiek.

 7. Starkoo schreef:

  Peter wat een onzin 2020 was het niet best nu had je 4 acts die allemaal naar Frankrijk hadden gekund, De beste wint ondanks ze nu een schorre stem had je merkte er niet veel van, moet je naar gaan wat Ayana kan als ze 100% is. Toekomstig kandidaat voor het grote festival!

  • Peter schreef:

   Ben je doof geen enkele act zong zuiver. Alleen het gezamenlijke nummer, maar dat was play back. Dit wordt niets en we gaan al helemaal niet voouruitlopen op het echte festival.

 8. Hein schreef:

  Wat weer een drama gebeuren
  Een kind met deze tekst..
  Ga lekker spelen op het schoolplein

 9. Tippy2 schreef:

  Ik kon geen enkel nummer afluisteren, gewoon standaard riedeltjes en ook nog vals. Jammer. Snap trouwens niet dat de bellers thuis eigenlijk voor spek en bonen meededen. Het lot was al beslist door 10 al dan niet bekwame juryleden. Een thuis jury zou op zijn minst 50% van de stemmen moeten leveren. Duidelijk is dat het junior SF niet serieus genomen wordt.

  • Maarten schreef:

   Toch ook de jury op Europees niveau stelt toch niks voor. Sinds dat online stemmen is het toch niks meer en kijken ik ook niet echt meer.

 10. Inez schreef:

  Shine mocht gaan van mij was een leuk nummer nee ze kiezen voor een oersaai vals zingende nummer trekt op niks hoop dat Nederland in de rechterkolom eindigt wat een kattengejank

 11. Starkoo schreef:

  Typische Nederland ballad worden altijd afgezeikt,
  Vals wat een grap. Anouk was ook voor veel hier kansloos. Buiten Landers zijn juist positief. Anyana zat ook bij kinderen voor kinderen en dan kun je echt wel zingen anders red je KvK niet lol. Vaak ook een hoofdrol bij KvK. Ze was schor misschien daarom leek het vals.

  • Peter schreef:

   Alle 4 d3 acts zongen vals. Jij bent duidelijk bevooroordeeld

   • Maarten schreef:

    Zing jij dan niet vals?
    Volgens mij is live zingen niet zo makkelijk.. Ze zaten er wel tegen aan. Heel vals was het toch ook weer niet.

   • Peter schreef:

    Ik zing vals, maar doe ook niet mee aan zangwedstrijden. Dus jouw opmerking is in weze zinloos. En het was behoorlijk vals, alle acts.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Mijn probleem was zeker niet dat het vals was, want Ayana zong juist niet vals. Maar mijn probleem is wel dat het een soort KvK de luxe was. Ze zouden een internationale knaller moeten sturen, maar in plaats daarvan sturen ze zo’n Hollandsche KvK-deun in 3 talen. Da’s wel erg jammer.

  • Inez schreef:

   Is mijn mening dit nummer trekt op niks

 12. Dustin schreef:

  Wat een geklaag hier weer, ik denk dat t best een leuk liedje is voor een kinder songfestival. Ik ga zeker kijken!

 13. Wim1970 schreef:

  Politiek correcte keuze weer.

  • Peter schreef:

   Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffft wie loopt er nu niet leeg op jou zeg. Wat is er politiek correct aan? Maar net als bij het item van België zul je hier ook wel geen onderbouwing hebben.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Tja, het is tegenwoordig ook een tendens om telkens als een getint artiest, presentator/gast in talkshow, etc. op het tv scherm verschijnt, dit als politiek correct te labelen. Nederland is niet meer het land van louter blondjes en blauwe oogjes. Wen hier maar aan. Met de huidige samenstelling van de bevolking is het logisch dat zo af en toe ook een getint persoon een podium betreedt. Kwestie van statistieken, meer dan van politieke correctheid, want die term is langzamerhand ook al tot een cliché verworden.

   • dick schreef:

    alsof het er iets toe doet of iemand bruin, zwart, geel groen oranje paars of weet ik veel wat voor achtergrond heeft. Alles staat of valt met een goed liedje en een goede performance. Ik zou bijna zeggen dat de tijd dat statement ertoe deden op het festival voorbij lijkt maar dat is niet helemaal zo, denk bij de volwassen editie aan Wurst maar die had een prima song en het spatte van het scherm af, en wat te denken van “Music first”of die kakelende kip uit Israel… een al dan niet correct politiek statement kan dus wel degelijk van invloed zijn op de uitslag maar ik denk dat men bij het JESF zich daar niet veel van aantrekt.