Circus Mircus voor Georgië naar Turijn

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. riccardo schreef:

  Het is geen doorsnee en dat is om mee te beginnen alvast goed. Wat het oplevert, ben benieuwd hoor.

 2. RiaNL schreef:

  Ik ben benieuwd met wat voor soort lied zij gaan komen in Italië, van wat we in bovenstaande clip kunnen horen was ik niet erg onder de indruk, maar ik wens ze alle succes toe met het zoeken naar het juiste lied.

 3. Michael Adam schreef:

  Dit kan wel eens interessant worden eerlijk gezegd.

 4. Kenny schreef:

  Ik hoop echt voor Georgië dat ze met een super liedje komen.

 5. robbert-rotterdam schreef:

  Het is in elk geval onderscheidend…..

  • Wim1970 schreef:

   En na de hardrock van dit jaar, kan zoiets heel hoog eindigen. Ik voel een 2006/2007 aankomen.

  • Peter schreef:

   Hoezo? Heb je de inzending al gehoord? Daar gaat het toch om? Wat er gestuurd wordt? Ik wacht het nummer af voordat ik een oordeel vel.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Ik wacht ook af voordat ik een oordeel vel. Dat heb ik dan dus ook niet gedaan. We hadden vorig jaar vele solozangers met 4 dansers. Die hebben zich gezien de uitslag niet kunnen onderscheiden. Een groepje als de Georgische, daar zullen er weinig van zijn. Niets meer en niets minder. Geen oordeel over hun bijdrage zelf.

 6. dick schreef:

  apart…. eerst het liedje maar eens afwachten om verder te oordelen.

 7. Dirk Marko schreef:

  Maar even afwachten waar ze meekomen, van wat ik hier hoor ben ik niet enthousiast.

 8. Dirruk schreef:

  Het is jammer dat het eerste de beste liedje dat ze laten horen, Beter late, gewoon prima past binnen bestaande muzikale kaders. Daarmee halen ze hun eigen hoogdravende redenering meteen weer onderuit.
  De verwachtingen zijn laag gespannen hierover, next!

 9. MarkusRotterdam schreef:

  Van wat ik hoor mogen ze van mij thuis blijven, zeker als dit hun genre is. Vind ze ook niet interessant genoeg om op jacht te gaan naar andere dingen van ze. Ik vind het -tot nu toe- ellende.