The Rasmus in Finse nationale finale

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. RiaNL schreef:

  Ik durf zomaar te gokken dat The Rasmus zal gaan winnen in Finland.

 2. Jarno schreef:

  Krijg een kleine déjà vu naar een paar jaar geleden toen Darude opdook in UMK

 3. Dirruk schreef:

  The Rasmus. 1 hitje uit het jaar blok waar alleen zwart-wit beelden van bestaan en wat 99,9% van de mensheid zich niet meer herinnert. Sowieso bieden prestaties uit het verleden geen enkele garantie en zeker niet als ze zo mager en zo lang geleden zijn. De vergelijking met Darude is volkomen terecht.

  Ik hoop dat het beste liedje wint, de kans dat dat liedje van The Rasmus is, is voor mij gewoon 1 op 7.

 4. RobOranjeFinland schreef:

  Ik volg Isaac Sene al een poosje , intrigerende zanger en een mooie stem. Wat mij betreft kiest Finland eens anders ……..

 5. Wim1970 schreef:

  Off-topic: Rusland is ook aanwezig in Turijn volgend jaar? Ik voorspel veel boegeroep en een boycot van sowieso de vakjury. De punten van Rusland gaan nu naar Oekraïne, net als in 2016. Je moet er maar zin in hebben om de deelnemer van Rusland te zijn en uitgejouwd worden. Want reken er maar op dat er uitgejouwd gaat worden.

  • Peter schreef:

   Ach Wimmetje complottheorie toch. Dan kunnen we de Spanjaarden ook uitjouwen voor de 80 jarige oorlog

   • Wim1970 schreef:

    Alleen is dat geschiedenis en Rusland is nu.

   • Dirruk schreef:

    Rusland (uiteraard gewoon aanwezig in Turijn, hoezo vraag je dat) wordt al jaren uitgejouwd op het ESF. En dat is wat mij betreft volkomen ten onrechte omdat de deelnemende artiest en liedschrijvers geen enkele invloed hebben op de politiek van dat land.

  • Wim1970 schreef:

   Dat uitjouwen zal dit jaar nog erger zijn, en de jury gaat Rusland compleet negeren als antwoord op het beleid van de president aldaar.

   • Dirruk schreef:

    Want? Het beleid van die president is al jaren ruk, waarom zou dat (uitjouwen) dit jaar nog erger zijn?

    Linksom of rechtsom onterecht. Als je het niet eens bent met zijn politieke beleid en je wilt dat uiten, dan zijn er veel betere mogelijkheden dan bij een liedjeswedstrijd quasi anoniem boe te gaan roepen van achter uit de zaal (en wat je ook doet, hij trekt zich er toch niets van aan).

   • Peter schreef:

    Dirruk: het is Wim1970 maar. Die vindt van alles wat van anti-homo tot anti-rusland. Elk jaar hetzelfde. Als er een gekleurde zanger/zangeres gestuurd wordt is dit politiek correct, hetzelfde commentaar had hij op het presentatie 4-tal in 2021

 6. Dirk Marko schreef:

  Het nummer Jezebel van the Rasmus is wel heel erg doorsnee en gewoontjes.
  Ik mag toch hopen dat Finland nog iets beters in petto heeft.

 7. RiaNL schreef:

  Ik vind het nummer Jezebel van the Rasmus helemaal niet verkeerd en zou het zeker niet erg vinden als zij Finland mogen vertegenwoordigen, maar ik ben inderdaad ook erg benieuwd naar de andere 4 liedjes die mee gaan doen in de Finse finale. Tot nu toe vind ik alle nummers die bekend gemaakt zijn helemaal niet slecht.

  • RiaNL schreef:

   Ook het liedje Sun numero van Younghearted vind ik erg mooi, nog 3 te gaan, ik ben benieuwd

 8. Br@m schreef:

  Van de vier nummers die tot nog toe bekend zijn vind ik Sun numero van Younghearted op afstand het beste.

 9. riccardo schreef:

  Na alle halleluja’s en amen van vorig jaar ben ik op titel wel nieuwsgierig naar die van morgen. Een favoriet heb ik tot dusver niet.

  • riccardo schreef:

   Nu wel. Ik vind het een mooi nummer, Thank God I’m an artheist. Erg jammer dat ze a la bekende voorbeelden zo’n ‘stem dingetje’ doet. Daar ben ik zelf geen fan van. Als nummer springt het er voor mij binnen deze selectie zeer positief uit.

 10. RiaNL schreef:

  Met het liedje Thank God I’m an artheist heb ik iets minder al is het zeker niet slecht.

 11. RobOranjeFinland schreef:

  Finland heeft Goud in handen met Isaac Sene! Wat een gedurfde song!
  Wat mij betreft Helsinki 2023!

  Nou ben ik natuurlijk zo wie zo gebonden aan Finland…………..maar ik geloof ik dit nummer.