Vladana voor Montenegro naar Turijn

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. RiaNL schreef:

  Ik hoop op een mooie inzending, ik ben benieuwd naar het liedje.

  • Ikkie schreef:

   Ik ben ook zeer benieuwd Ria. Ik kijk er naar uit om naar haar liedje te mogen luisteren

  • RiaNL schreef:

   Inmiddels is ook de titel van haar liedje bekend gemaakt: ” Breathe” en het schijn een emotionele ballade te zijn, ik kan niet wachten, ik ben dol op mooie ballades.

 2. Wim1970 schreef:

  ”In 2005 en 2006 probeerde de zangeres via Montevizija al voor haar land naar het songfestival te gaan, maar destijds zonder succes”
  Montenegro doet pas mee sinds 2007 als zelfstandig land, dus het klopt niet. 2006 zou nog wel kunnen dat ze toen een lied zochten voor 2007, maar 2005 is echt onmogelijk. Voor 2007 was het namelijk geen zelfstandig land. Dat werd Montenegro pas in 2006.

  • Bas schreef:

   Dit klopt wel Wim! In die jaren deed ze mee in de Montenegrijnse voorronde waarvan liedjes weer naar de nationale finale gingen van Servië-Montenegro, wat toen haar land was. In 2005 haalde ze die finale niet in 2006 wel.

 3. Jarno schreef:

  Off topic: Letland heeft de deelnemers voor Supernova bekend gemaakt met hierin bekende namen als Aminata, Markus Riva, en de zanger van de band uit 2011. Aminata heeft mij daarbij zeer positief verrast met een prachtige ballad waarmee ze in staat zou moeten zijn Letland voor het eerst sinds 2016 weer terug te brengen naar de finale.