Achille Lauro voor San Marino naar songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. riccardo schreef:

  Interessanter dan het meeste dat al is gekozen. Goed of slecht voor Eurovisie, daar ben ik nog niet uit.

 2. robbert-rotterdam schreef:

  Heb precies hetzelfde. Deze moet ik nog even laten inwerken. In elk geval voelt dit oorspronkelijk en dat is al heel wat

 3. RiaNL schreef:

  Ik vind dit niet slecht, vergeleken met wat er nog meer in de voorrondes zat, is dit goed.

 4. Bastiaan schreef:

  Leuk! Hoop dat het goed zal worden ontvangen

 5. Samson schreef:

  San Marino komt vaak af met bagger of leuke muziek die ondergewaardeerd wordt. Ook dit jaar slagen ze er in om iets opvallend te brengen, we zullen zien wat het oplevert.

 6. Nana schreef:

  Afschuwelijk, verkeerde keus San Marino. Geen finale dit jaar voor San Marino. Dit soort bagger zal het dit jaar niet goed doen voorspel ik. Van mij hadden ze Senhit wel weer mogen sturen?

 7. Hitzound schreef:

  Seventies glamrock. Niet slecht.

 8. Inez schreef:

  Dit is wel ook goed zo blij voor de zanger als het niet lukte in Italie lukt het in San Marino wel zo blij voor hem

 9. Peter schreef:

  Maneskin kloon, meer is het niet. Vrees dat Italië weer met de winst ervandoor gaat, alhoewel dat ook een baggernummer is. Maar ja welk land gaat 2023 dan organiseren?

 10. rad schreef:

  Niet slecht niet goed… jammer

 11. dick schreef:

  Duidelijk “geinspireerd” op de winnaar van vorig jaar maar ik zie een dergelijke inzending niet winnen. Haalt het niveau van Italië vorig jaar ook nergens.

 12. riccardo schreef:

  Het filmpje van dit optreden doet het niet echt voor hem. Ik wil het graag goed vinden, de stijl, het “ongepolijste”, de artiest, maar het nummer is het misschien toch net niet helemaal? Het geeft me niet dat wat ik met Maneskin wel gelijk had. Interessant, om in de gaten te houden, vind ik het zeker wel.

 13. Kees schreef:

  Maneskin Kloon, maar dan vele malen slechter..

 14. GerardMartin schreef:

  Next!

 15. Gilles schreef:

  Vind zijn San Remo nummer ‘Domenica’ zoveel beter

 16. René schreef:

  Slechte Maneskin-kloon, nietszeggend.

 17. Jellybean schreef:

  Ik hou wel van die typische glamrock moet ik zeggen, het lied heeft iets. Aparte verschijning ook; een beetje een mix van Damiano van Maneskin en Billy Idol. Geen flauw idee of dit gaat scoren, kan alle kanten uit. In ieder geval geen winnaar; daarvoor ligt het teveel in het straatje van afgelopen jaar. Mwah, ik vind dit wel een spannende bijdrage. Bovendien komen we glamrock niet veel tegen op het Eurovisie podium. Ik herinner me nog The Ark van Zweden uit 2007, die vind ik nog steeds leuk om te horen?

 18. Roel schreef:

  Het beweegt nog allemaal wat hulpeloos over het podium. Verder heeft het wel een badboys vibe. Te simpel voor de vakjuries.

 19. HJ schreef:

  Kopie 2021. Wordt niks.

 20. Max Mark schreef:

  Op zich wel ok. Wel lekker nummertje, ook al wordt het nergens écht spannend. Ik mis wat in de refreinen; het is dan wel (glam)rock, maar het kabbelt wat voort. Het is, denk ik, teveel in lijn met 2021 om te scoren en onderscheidend te zijn. Wel leuk om erbij te hebben! Wie weet een kanshebber voor de finale, maar dat ligt natuurlijk helemaal aan wat er voor de rest nog ingezonden wordt voor semi 2.