Estland kiest eerste finalisten Eesti Laul 2022 [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Br@m schreef:

  Stig Rästa en Elina Nechayeva zijn mijn favorieten. Ik hoop dat één van deze twee gaat winnen.

 2. Bas schreef:

  Leuk om Maarja weer te zien. Wat betreft de competitie: Liedje 1 jammer dat het een videoclip was, maar finalewaardig. Liedje 2: zingen is een vak, next! 3. Niet mijn ding…

 3. Bas schreef:

  4. Rocksong, ok maar niks bijzonders. 5. Mooi liedje mag van mij naar finale Eesti Laul, Mag ze het daar live zingen als ze uit quarantaine is. 6.en daar is Stig. Popriedeltje dat wel door zal gaan, maar geen hoogvlieger

 4. Bas schreef:

  7. Ballad die beter had gepast eind jaren 80/ beginjaren 90, sympathiek duo, dat wel. 8. Mooie ballade maar ook te traditioneel?! 9. Krachtig, goed gezongen, act is af en kanshebber voor de overwinning, 10. Sfeervolle ballade maar het is geen Kuula…

  Door denk ik: 1/5/8/9/10

 5. René schreef:

  Pfff, wát een drama. Stig heeft een ‘ok’ popliedje, maar zong vals. Verder niet aan mij besteed.
  Ott was wel dieptepunt

 6. RiaNL schreef:

  Ik vind de liedjes van Ott Lepland – “Aovalguses” en Elina Nechayeva – “Remedy”
  het mooiste, ik hoop dat ze de finale halen en dat Ott Lepland gaat winnen.