Franse finale met 12 kandidaten op 5 maart

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Bas schreef:

  Joan met Madame lijkt het meest geschikt. Al leunt dat wel erg op de Franse inzending van vorig jaar

 2. Peter schreef:

  Uhm hopelijk geen Soa voor Frankrijk whahahaha

 3. All Wei schreef:

  Goede selectie dit jaar in Frankrijk voor het ESC 22. Heel interessant door de vele variatie. de liedjes van Marius, Julia en Saam vind ik heel leuk en ook goed. Mijn liefde is bij de inzending van Alvan en Ahez, in een frans dialect. Als dit live standhoudt en goed geproduceerd op stage in Turin gezet kan worden dan zou het grote indruk kunnen achterlaten. My ‘pleasure guilty”is Pauline Chagne omdat het veel Mylene Farmer elementen in zich heeft. Kies verstandig France!! Bon CHANGE!!

  • Gilles schreef:

   Het Bretons is een Keltische taal en heeft helemaal niets met Frans (een Romaanse taal) te maken.

  • GerardMartin schreef:

   Ik wens ze veel sterkte en wijsheid in Frankrijk. Voor mij is er niet één liedje wat er écht uitspringt dit jaar en als het dan moet dan “Saam” maar.

 4. René schreef:

  Ook ik vind de Franse selectie goed dit jaar.
  Voor mij steken Alvan en Ahez met kop en schouders erboven uit.
  2. SOA
  3. Joanna
  4. Pauline
  5. Saam, al vind ik dit wel teveel leunen op Voila.

  Aub geen Hélène, Julia of Joan

 5. RiaNL schreef:

  Ik verheug me al op deze nationale finale. Wat een goede liedjes dit jaar in Frankrijk, de meeste liedjes vind ik zeer aangenaam om te horen, ik ben benieuwd wie er gaat winnen. De liedjes die mij het meeste aanspreken zijn:

  Alvan & Ahez – Fulenn
  Joan – Madame
  Marius – Les chansons d’amour
  Saam – Il est où?
  SOA – Seules

 6. Andre schreef:

  voor mij graag SOA

 7. Br@m schreef:

  Saam en SOA zijn de beste twee onder de deelnemers maar de nummers van Joan, Marius en Elliott kunnen me ook wel bekoren.

 8. riccardo schreef:

  Saam, SOA en Alvan en Ahez lijken me hier de te kloppen mensen. Met Marius en Elliott op de reservebank blijven er zelfs nog steeds enkele leuke over. Toch denk ik niet dat we in Frankrijk zitten volgend jaar. Tenzij er iemand tussen zit die bijvoorbeeld met een boven baas staging of handige socials de boel weet op te hypen. Mogelijkheden, dat zeker.

 9. Marcel schreef:

  Er zijn er zeker 3 die er uit springen bij mij en dat is Saam , SOA en Alvan & Ahez. Verder vind ik Joanna , Elia en Marius. Zeer goede Franse finale wederom dit jaar voor Frankrijk ??. May the best win