Douze Points 2022 [4]: Zwitserland

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. joost schreef:

  Mijn nummer 1

 2. Dirk Marko schreef:

  Geweldig mooi nummer. Staat in mijn top 3.

 3. RobOranjeFinland schreef:

  Smaken verschillen, dat blijkt wel weer. Ik vind het een erg saai lied.

 4. riccardo schreef:

  Ogen dicht. Wat een heerlijke stem en wat een fijn nummer om naar te luisteren. Het totaalplaatje telt.

 5. Bloemetjesjurk schreef:

  Mooie bijdrage!

 6. Gilles schreef:

  Zal wellicht hoog scoren bij de jury’s maar grotendeels genegeerd worden door de televoters.

 7. Richard schreef:

  Mooi liedje. Maar niet zo sterk als hun bijdragen van 2019, 2020 en 2021

 8. Tippy2 schreef:

  Mijn nummer 3! Heel mooi nummer en mooi gezongen.

 9. Br@m schreef:

  Schitterend nummer wat hopelijk ook goed zal scoren. Van dat laatste ben ik nog niet zo zeker omdat hij een wat slome uitstraling heeft maar mogelijk zie ik dat verkeerd. Hoe dan ook mijn nummer 3.

 10. robbert-rotterdamdam schreef:

  En dit vind ik dus prachtig en sfeervol. Mooie, unieke stem. Wonderschone melodie. Hier zit het ‘m in de subtiliteiten, wat in Eurovisie niet altijd vanzelfsprekend is.
  Ik denk dat dit het van de jury’s moet hebben en niet van de televoters. Zou het enorm jammer vinden als dit na de semi het strijdperk zou moeten verlaten.

 11. Joss schreef:

  Mooi lied , mooie stem …… finale graag !

 12. Ria NL schreef:

  Mooie inzending van Zwitserland, ik gun hem van harte een finaleplaats toe

 13. Jellybean schreef:

  Mooie stem en sfeervol, klein en nostalgisch liedje. Ik hou er van. Mijn nummer 3!

 14. GerardMartin schreef:

  Heerlijk rustpunt tussen al die teringherrie, mag van mij naar de finale.

 15. John schreef:

  Prachtig nummer één van mijn favorieten

 16. Kees schreef:

  Goed te lezen dat dit lied hier zo in goede aarde valt! M.i. steekt het met kop en schouders boven alle andere bijdragen uit. Kortom: mijn absolute nr. 1.

 17. Juuul schreef:

  Goed slaapliedje verder vind ik het niks

 18. Olaf schreef:

  Een heel fijne sfeer, wel een beetje late Kerstmis in mei…Lijkt nogal wat op Bulgarije van twee jaar geleden, dat daar toen het Songfestival mee had kunnen winnen. Dat gaat met dit nummer niet gebeuren, daarvoor is het iets te kabbelend en niet onderscheidend genoeg. Een heerlijke stem, maar dit matcht niet met de uitstraling van de zanger, die nogal…hoe zal ik het netjes zeggen…onprettig is. Dat gaat punten kosten denk ik, maar finale is zeker haalbaar voor deze ‘Alpencrooner’.

  • GerardMartin schreef:

   Salvador Sobral was ook kabbelend en toch won hij!

  • Jellybean schreef:

   Onprettige uitstraling die punten gaat kosten? ? Ik zie een doodgewone jongeman met een rustige uitstraling met op momenten een mooie glimlach.Niets mis mee.

  • Wim1970 schreef:

   Vroege kerstmis, het moet nog kerst worden.

  • riccardo schreef:

   Ik vind ook dat wat je ziet niet matcht met wat je hoort. Hij klinkt fantastisch, zeker wel.

 19. Michael Adam schreef:

  Michael Bublé uit Zwitserland! Ik zie de kwaliteit maar ik zou het niet aanzetten.

 20. Bandido - Georgia schreef:

  Dit vind ik echt een topinzending, mag van mij in de top eindigen. Bij de eerste luisterbeurt vond ik dit meteen al heel sfeervol, en dan heeft de zanger ook nog eens een prachtige stem, en daardoor tilt hij het nummer nog eens een niveau omhoog. Jammer is dat ze net na het ook rustige Litouwen aan moeten treden, maar ik mag toch hopen dat Europa dit beloont met een finaleplaats.

 21. dick schreef:

  Dit gaat zich kwalificeren, ook omdat het niveau dit jaar in deze semi niet best is. Haalt het niet bij de inzendingen van de laatste 2 jaar dus een top notering zit er niet in. Middenmoter. Persoonlijk ook niet mijn smaak en het heeft niks opvallends wat mijn aandacht vast houdt.

 22. Max Mark schreef:

  Ik vind dit nummer echt te verstild en te langzaam. Bijna saai, alhoewel ik ook wel kwaliteit hoor en de schoonheid erken. Toch denk ik dat dit nummer in de semi blijft steken. Ik verwacht dat het té weinig impact heeft. Beetje zoals Paenda in 2019.

 23. JW schreef:

  Ik kan me zeker voorstellen dat mensen dit prachtig vinden, maar ik vind het saai, maar wie ben ik?
  Zwitserland had verleden jaar de beste inzending ooit (na Celine Dion) en had absoluut moeten winnen.

 24. Esmee schreef:

  Lief liedje. Ik hoop dat het naar de finale gaat. Al was het maar voor de broodnodige afwisseling.