Douze Points 2022 [13]: Oostenrijk

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Richard schreef:

  Na Portugal Kroatië Denemarken en IJsland is dit erg verfrissend. Ik hoop dat ze het live ook zo goed zingt

 2. Br@m schreef:

  Alles zal afhangen hoe dit nummer live gaat klinken maar als dat ok is dan gaat dit nummer moeiteloos naar de finale.

 3. riccardo schreef:

  Ook ik ben heel benieuwd hoe dit live gaat. Erg opzienbarend, vernieuwend, kwalitatief of eigen is deze Halo natuurlijk ook niet maar ze knallen er in deze semi zo wel leuk en lekker tussenuit.

 4. Olaf schreef:

  Een lekkere dancetrack van nu, maar ook met echo’s van de jaren ’90. Dit lijkt me wel zo’n lied dat live op het podium helemaal door het ijs kan zakken. Hetzij door de zang hetzij door de DJ die zich geen houding weet te geven en doelloos aan knopjes draait. Op basis van deze video dik naar de finale, maar met veel vraagtekens dus voor de live uitvoering en act.

 5. RiaNL schreef:

  Ik vind dit een leuke inzending van Oostenrijk, en mag van mij door naar de finale.

 6. robbert-rotterdamdam schreef:

  In dit veld is dit verfrissend. Maar ook weer geen hoogvlieger. Mag naar de finale.

 7. Michael Adam schreef:

  Opzich heel leuk alleen zit het de hele tijd in hetzelfde hoge tempo en het is dus nogal ‘veel’. Ik moet nog wennen.

 8. GerardMartin schreef:

  Ik heb er niks mee, next.

 9. Max Mark schreef:

  Ben heel erg benieuwd hoe dit live overeind blijft. Als Pia het goed zingt, dan kan nog weleens hoog gaan scoren. Ik vind het wel tof. Een beetje Ava Max. Op zich prima nummer en zeker ook een mooie afwisseling tussen de rustige, kleine liedjes.

 10. dick schreef:

  Achterhaalde dance inzending. In deze semi goed genoeg om zich te kwalificeren en dan roemloos ten onder te gaan in de finale.

 11. JW schreef:

  Ik vind dit wel een lekker dance nummer, ondanks dat ik het met bovengenoemde dick absoluut eens ben dat dit achterhaald is en ten onder zal gaan in de finale vrees ik.

 12. Jellybean schreef:

  Ik vond dit gisteren bij Eurovision in concert erg tegenvallen. Ik had sterk het idee dat ze (weer) niet live zong en de dj stond er ook maar een beetje bij. Hopelijk voor Oostenrijk kunnen ze zich wat herpakken want dit beloofd vooralsnog niet veel goeds.