Turijn live: Achtergrondzangeres Portugal test positief

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Wat sneu voor de achtergrondzangeres van Maro, hopelijk knapt ze snel op. De zang klinkt goed maar ik heb mijn twijfels over een finaleplaats, al gun ik haar dat van harte

 2. Br@m schreef:

  Of je nou naar deze Portugese inzending kijkt en luistert of Slaap kindje slaap dat is exact hetzelfde. Het is wel sfeervol in beeld gebracht maar van mij mogen ze volgende week woensdag naar Lissabon terugkeren.

 3. riccardo schreef:

  Deze komt altijd bij me binnen. Ik vind het erg mooi. Saudade, Saudade. Denk dat je dit in z’n geheel moet bekijken om te kunnen weten of de staging werkt. Met wat er te zien is weet ik het nog zo net niet.

 4. Thijn schreef:

  Een van de betere inzendingen dit jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *