Turijn live: Albanië zorgt voor spetterende opening

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Frank schreef:

  Waarom laat die vrouw haar borsten niet zien ?
  Het oog wil ook wat !

  • Br@m schreef:

   Je krijgt genoeg te zien van haar… Ik zag net een foto op eurovision.tv en daar laat ze o.a. haar bovenbenen zien en die zijn erg dik en persoonlijk vind ik dat geen geweldige aanblik. (dat vond ik vorig jaar ook al zo erg bij mijn favoriet toen – Destiny uit Malta)

   • Inez schreef:

    Wat is er verkeerd met dikke benen he dat heb ik ook hoor

   • Stoffel schreef:

    Gaan we even bodyshamen? Laat dames zichzelf zijn ajb! Go Ronela!

   • Peter schreef:

    Aha Br@m is de Johan Derksen van deze weblog.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Er is niks mis met een pondje meer, iedereen is mooi, maar jr treedt wel voor een publiek oo en dan is het zaak wat mooi is te benadrukken, en wat minder flatteus is juist veel minder aandacht te geven. Bv. Chiara deed dat uitstekend, Destiny en deze Ronela benadrukken verkeerde zaken.

   • Br@m schreef:

    @Peter: zou ik dat van jou afgekeken hebben…? Jij loopt met name Wim1970 en Robbert-Rotterdam hier tot vervelens toe af te zeiken. Dat je niet moe van jezelf wordt….

 2. Karel kurk schreef:

  De afgelopen jaren vond ik de Albanese inzendingen altijd heel erg mooi, dit nummer vind ik net wat minder.

 3. Inez schreef:

  Stoffel bedankt elke vrouw is mooi op haar eigen wat Bram schrijft kan niet

  • Beer schreef:

   +1, Inez :)

   • Inez schreef:

    Is het niet waar misschien krijg het er van als mensen dag schrijven over vrouwen die een maatje meer hebben dik zijn is niet Mooi maar mager ook niet dus laat vrouwen zijn hoe ze zijn Bram

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ik vind dat wat Bram zegt wel steek houdt, hoor. Eerlijk. Deze artiesten hebben betere stylisten nodig om hen zo voordelig mogelijk uit te laten komen.

   • Inez schreef:

    Ah dus een vrouw kwetsen mag met zo een kwetsbare opmerking denk na wat je schrijft domkop

  • Peter schreef:

   Wat een vreselijke onzin dit weer. Maar ja het komt ook weer van die personen af die de macht hier hebben (denken ze).

 4. Br@m schreef:

  Even voor alle duidelijkheid, ik veroordeel Ronela niet en haar nummer al evenmin want daar is gewoon niks mis mee. Ik vind alleen de presentatie gewoon niet zo flatteus overkomen en ik vind dat ik dat hier kenbaar mag maken.

  • Inez schreef:

   Het voelt toch zo aan hoor maarja ik ga er erover zwijgen

   • Br@m schreef:

    Zeg Inez, even terugkomend op je overgewicht, als je om jou heen wilt lopen moet je dan brood meenemen? Ik ben zelf ook niet de allerslankste maar bij mij is dat vermoedelijk niet nodig (mits je over voldoende basissnelheid beschikt).

  • robbert-rotterdam schreef:

   Zeker, Bram. Sommigen betrekken alles meteen op zichzelf. Je hebt gezegd dat artiesten moeten proberen zich van hun beste zijde te laten zien, en dat houdt nu eenmaal in dat je dikke benen niet gaat benadruken. Heel plausibel, lijkt me.

   • Peter schreef:

    Pardon????? Dus een kale plek op het hoofd ook maar verbergen? Dikke kont niet in beeld brengen? En ga zo maar door? Best een walgelijk redenatie van sommige hier.

 5. Jarno schreef:

  Je ziet meteen dat de kapotte zon hier grote invloed heeft op de act. Althans ik kan mijzelf niet voorstellen dat het grote zwarte vlak wat het nu is ook zo is uitgedacht in Tirana.

 6. Ria NL schreef:

  Ik vind deze outfit leuker dan de eerste, met het liedje heb ik niet zoveel maar het is wel een goede opener van deze semi finale

 7. Robinito schreef:

  Sterk nummer wat de finale verdient en zal halen. Ik had persoonlijk wel meer met de performance in de nationale finale.

 8. Eurovision schreef:

  Inez, stom Belgisch wicht. Ik ben beschaamd. Ga gewoon weg om hopelijk nooit meer terug te komen.

 9. MarkusRotterdam schreef:

  Afgrijselijk! Doet me beetje denken aan het Turkse “Every way that I can”. Ook zo agressief en vals gezongen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *