Turijn live: Ierland van recordwinnaar naar lelijke eendje

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Dat denk ik ook inderdaad, ik heb hier niets mee en het komt voor mij nogal geforceerd over.

 2. Br@m schreef:

  Toevallig galmt hier net Belfast van Boney M door de speakers en het toeval wil dat het vliegtuig van de Ierse delegatie daar volgende week vrijdag ook naar toe gaat.

  • Dirruk schreef:

   Wel vervelend voor ze, dat Belfast in Noord-Ierland ligt en niet in Ierland. Moeten ze daarna ook nog uren in de bus zitten.

 3. Kees schreef:

  Ierland heeft een omslagpunt nodig, zoals wij in 2013 met Anouk hadden.. Doen ze dat niet dan blijven ze in deze ondermaatse nietszeggende ellende hangen..

 4. GerardMartin schreef:

  Net zo’n vervelend optreden als die Spaanse lellebel.

  • Br@m schreef:

   Je valt erg vaak in herhaling maar “die Spaanse lellebel” gaat volgende week zaterdag een prima score bij elkaar zingen en dansen. Vanwaar trouwens die negativiteit? Is het niet meer zo gezellie op de bejaardensoos? Als ik goed ben ingelicht zit je daar iets te vaak Zweedse songfestivaldeunen te zingen waaronder het complete oeuvre van Carola. Stop daar maar mee want dat snappen die oudjes toch niet. Hou het maar bij Huilen is voor jou te laat van Corry en de Krekels of Ik lig op mijn kussen stil te dromen van Schepie en Schepie. En als je echt je songfestivalwoede niet kunt bedwingen dan laat je een draaiorgel aanrukken en ga vervolgens met de hele keet Schalalalie lallen.
   PS: je drinkt hopelijk toch wel voldoende zoals een lekker kopje thee waar je je biscuitjes in kan soppen. Ik zeg altijd maar zo: er moet meer en meer gesopt worden.