Turijn live: Mahmood & Blanco overtuigen nog niet

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  Overgewaardeerd nummer, staat bij mij ergens onderaan.

 2. Dirruk schreef:

  Prachtig lied. Als ze dit brengen meg de overtuiging die we in Sanremo zagen dan eindigt dit heel hoog.

 3. Maarten schreef:

  Kan aan mij liggen. Ik vind als mannen vaak in het Italiaans zingen dat het agressief overkomt. Doe mij maar liever een zangeres. Dit nummer vind ik best goed. Zal waarschijnlijk niet winnen.

  • Wim1970 schreef:

   Dat vond ik in 2019, agressieve uitstraling en die uitstraling heeft hem waarschijnlijk de overwinning gekost.

 4. Richard schreef:

  Van de big five het beste lied wat mij betreft.

 5. Rick schreef:

  Mahmood gaat weer voor 2 e plek???
  Ik heb niet veel met het nummer maar ik vind het ook niet slecht.
  Ik hoop dan maar op de UK want Italië, Zweden, Oekraïne hoeven van mij niet echt.

 6. Gerrit schreef:

  Hoop op UK, die hebben het wel een keer verdient, zou mooi zijn volgend jaar Londen.

 7. Remco van den Berg schreef:

  Ik hoop nog steeds op een volgende Italiaanse overwinning, de overige liedjes kunnen mij niet de bekoren met uitzondering van IJsland.

 8. Ria NL schreef:

  Ik vind het een prachtig liedje en het is nog steeds mijn grote favoriet, dit mag van mij zeker heel hoog eindigen, nog liever winnen

 9. Br@m schreef:

  Het beste nummer van de big 5 maar of het ook gaat winnen valt nog maar te betwijfelen. Gezien de vele problemen tijdens de repetities hoop ik eigenlijk dat een ander land dan Italië het volgend jaar de organisatie krijgt.

 10. Tippy2 schreef:

  Nummer pakt mij niet, voor mij geen top 10

 11. Br@m schreef:

  Mochten er tijdens de halve finales en/of de finale ook weer problemen ontstaan en daar komt kritiek op dan zie ik het nog wel gebeuren dat Italië wederom afhaakt voor langere tijd. Zij hebben altijd nog hun immens populaire Sanremo Festival. Daar liggen hun songfestivalprioriteiten. Het ESF is er hooguit leuk bij; niks meer en niks minder.

 12. @lbert schreef:

  Van de Big 5 is dit mijn nr.4 !

 13. Han schreef:

  Mooiste liedje dit jaar, wat mij betreft eindigt het heel hoog. En ik denk dat deze mannen heel goed begrijpen dat ze volgende week pas echt moeten leveren. Gaan ze ongetwijfeld ook doen.

 14. Bert schreef:

  Het is slechts een repetitie, maar wat in deze clip te zien is is qua zang buitengewoon slecht. Het komt op dit moment weinig geïnspireerd over. Het was m’n favoriet, maar ik begin nu toch wel erg te twijfelen aan hun kansen. De mannen moeten nog flink aan de bak. Neem een voorbeeld aan Sam Ryder!

 15. Tippy2 schreef:

  Ze zijn gewoon arrogant en hoeven niet te repeteren, denken ze zelf, ze zijn zooo goed! Lol

  • jellybean schreef:

   Arrogantie wordt afgestraft; ik mis hier duidelijk de passie en vocaal gezien valt het ook tegen. In de finale zullen ze ongetwijfeld hun mannetje staan maar heren het is nog geen gelopen race! Werk aan de winkel.

 16. MarkusRotterdam schreef:

  Afgaande op de clip is een overwinning inderdaad ver weg. Ik blijf ze wel zien als top 5 favorieten. Ik vind het geen onaardig nummer en een aparte combi. Persoonlijk in ieder geval beter als “Soldi”

 17. Max Mark schreef:

  Het nummer pakt me niet, hoe vaak ik het ook luister. De ‘brividi’s’ blijven me doorn in het oog. Of beter gezegd: in het oor ?. Ik verwacht geen volgende overwinning voor Italië, zeker na de berichten over de ongeïnspireerde repetitie. Hoog zal de bijdrage echter wel komen. Ik weet nog Soldi in de repetitie wegzakte van plek 2 naar 8 en in de finale tóch indruk maakte. We zullen zien.