Turijn live: Nadir uit Azerbeidzjan zingt op grote trap

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  Ik vind dit geen bijzonder nummer, ik hoor er trouwens Sound of silence doorheen, van Australië 2016.

 2. Ria NL schreef:

  Ik vind dit toch wel heel mooi

 3. Br@m schreef:

  Toen dit lied net verschenen was vond ik het heel mooi en stond het zowaar op nr. 2 in mijn voorkeurslijst; daar is hij nu duidelijk in gezakt. Nummer vind ik nog steeds aardig maar de presentatie gewoon slecht. Het zal erom spannen of hij de finale gaat halen.

 4. robbert-rotterdam schreef:

  Ik vind dit prachtig. Vanaf het begin al. Zeker tussen al die entertainers van andere inzendingen klinkt dit erg puur. Mag van mij naar de finale.

 5. MarkusRotterdam schreef:

  Mwah niet slecht. Heb erger gehoord.