Turijn live: Noors-Griekse Amanda maakt indruk in Turijn

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Richard schreef:

  Schijnt een hele indrukwekkende repetitie geweest te zijn, maar het lied doet me niets. Ik zal me laten verrassen volgende week dinsdag.

 2. Ria NL schreef:

  Ik ben dit lied wel steeds meer gaan waarderen, haar zang vind ik heel mooi

  • Br@m schreef:

   Dat ben ik helemaal met je eens, Ria! Toen ik dit lied voor het eerst hoorde vond ik met name die eerste minuut haast niet om door te komen maar van wat ik zag van de eerste repetitie toen maakte dat meteen al veel indruk. Ik gun deze bijdrage een hele goeie score op 14 mei!

 3. Celine schreef:

  Mooie Staging en mooie zang… maar dit lied is zooo saai… Zzzzz

 4. Maarten schreef:

  Ik weet niet zo goed wat ik hier van moet vinden. Als ik deze video bekijk vind ik haar niet heel goed bij stem.

  • Dirk Marko schreef:

   Zwak gezongen zou ik zeggen.

   • Maarten schreef:

    Dat ook doordat ze bijna haar stem kwijt is. Denk ook niet dat ze de beste zangeres daar is. Stefania zong vorig jaar toch wel een stuk beter. Ik zou het vreemd vinden als ze dit jaar de top 10 halen.

 5. Rick schreef:

  Teveel musical en wat een oubollig jurk voor een jonge vrouw.
  Ik denk dat jongere televoters hier niet warm voor lopen ,eventueel wat belegen juryleden.

 6. riccardo schreef:

  Het beviel wel in de perskamer zie ik. Blijkbaar mis ik nog iets want zelf heb ik het er echt een heel stuk minder mee.

 7. Starkoo schreef:

  Geen finale voor mij, te simpele ballad. Wel goed voor op de radio.

 8. sven schreef:

  Het raakt me van geen kanten. En ze zingt de hele tijd ‘dye’ in plaats van ‘die’; ik zou zeggen ga inderdaad lekker samen je haren kleuren..

 9. Dustin schreef:

  Dit wordt erg opgehyped, ik vind het helemaal niks, saai nummer, zeer matige zangeres met vreselijke uitspraak.

 10. Rich schreef:

  Poltergeist. Griekenland en Polen gaan voor spookhuis act. Afschuwelijk. Liedjes zijn best Oké, maar die acts zijn killing

 11. Hans schreef:

  Ik denk dat Griekenland dit jaar een “Bulgarije 2021” gaat doen.. overhyped tot en met en dan op een “teleurstellende” 11 plaats eindigen in de Finale.. Ik zie een jonge vrouw zonder emotie of charisma in een wel heel ouwbollige jurk.. het lied is niets bijzonders , zeker niet na 1 luisterbeurt, niet current / van deze tijd.. De jurys zullen hier ongetwijfeld voor gaan, maar de televoters niet… Ik gun Griekenland een mooie Top 10 notering maar ik heb echt mijn twijfels.