Turijn live: Polen komt met spectaculaire productie

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Richard schreef:

  Fijn te horen. Polen is na Estland mijn tweede favoriet in deze halve finale. Als deze twee doorgaan ben ik al blij.

  • Jellybean schreef:

   Is ook na Estland mijn 2e favoriet in de gehele competitie; dit juweeltje mag wat mij betreft serieus meedoen voor de overwinning; pracht inzending. Blij om te horen dat de act ook staat als een huis.

   • Olaf schreef:

    We zitten op één lijn, Jellybean. Bij mij Estland op 1 en Polen op 2, al kan het nog wisselen.

 2. Ria NL schreef:

  Ik vind de zanger en het liedje prima, op naar de finale

 3. Celine schreef:

  Goede zanger en dito nummer… Finale is Polen gegund!

 4. Tippy2 schreef:

  Mijn nummer 1 in de tweede semi, finale is zekerheidje

 5. riccardo schreef:

  Een spectaculaire productie, dat klinkt veelbelovend goed!

 6. Peter schreef:

  Warschau 2023.

 7. Gilles schreef:

  Dit is een topkandidaat voor de winst!

 8. Olaf schreef:

  Hmmm…het clipje komt me wel wat al te bombastisch over. Heeft dit nummer eigenlijk niet nodig. En de zanger kijkt weinig in de camera en nogal getergd. Jammer, want het lied en zijn stem zijn super!

  • Jellybean schreef:

   Ben het wel een beetje met je eens; vooral de beelden in het up tempo gedeelte vind ik erg veel en schokkerig. Doet wat afbreuk aan het lied zelf wat deze toeters en bellen niet nodig heeft; gevalletje less is more. Het lijkt er op dat Polen alles op alles zet om hoog te scoren maar dat kan ook tegen je werken.
   Ik hoop dat het straks in z’n geheel wat beter over komt, aan het lied en zang zal het in ieder geval niet liggen.

 9. rich schreef:

  hahaha. smaken verschillen, maar om deze clip moet ik echt keihard lachen. Wat een low budget spookhuis productie. En ik vond hem al de Primark Duncan. Gelukkig maakt hij sommige fans blij. Dat geeft moed.

 10. Br@m schreef:

  Lied prima, zanger eveneens; vind alleen het fragment hier niet zo super maar wellicht bevalt de opname van het hele lied volgende week donderdag me beter. Dit mag hoog eindigen.

 11. Jang schreef:

  Finale top 10

 12. Hitzound schreef:

  Prachtig nummer , sowieso finale waar Poleook hoog gaat eindigen.

 13. Miele schreef:

  Zat bij mij in top 5, maar nu…productie…alles bij elkaar…denk buiten top 10

 14. Sven schreef:

  Goed liedje en fantastische zanger.
  Maar ik vind deze beelden too much. Dan heb ik liever iemand die authentiek en puur op het podium staat, zoals onze s10.
  Zeker naar de finale en daar denk ik toch top 10!