Turijn live: Prognose tweede halve finale

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. robbert-rotterdam schreef:

  Roemenië als verwachte qualifier vind ik erg verrassend. Het simpele deuntje zie ik niet bij jury’s scoren. Dan moet hij behoorlijk wat inhalen bij televoting.. Ik denk niet dat dat gaat gebeuren.
  Daarentegen denk ik dat jury’s eigenlijk niet om Azerbeidzjan heen kunnen. Dan zou hij een slecht televotingresultaat moeten behalen om buiten de finale te vallen.

 2. Robinson schreef:

  Als Finland in ieder geval maar doorgaat, dan ben ik al tevreden

 3. Miele schreef:

  Wat me opvalt…Servië trekt heel veel aandacht in d media. Hun nationale finale meer dan 10 miljoen keer bekeken.

 4. Borlando schreef:

  Mijn favorieten in de tweede halve finale zijn Estland en Servië, gevolgd door Polen Zweden en Tsjechië. San Marino mag van mij ook zeker door. Voor de laatste vier kwalificatie plaatsen komen wat mij betreft Cyprus Australië België Azerbeidzjan en Finland in aanmerking.

 5. Toine schreef:

  Verschrikkelijk Servië. Ik kan er niet naar luisteren

 6. Jang schreef:

  San Marino ipv België

 7. Wim1970 schreef:

  Finland-Israël-Azerbeidzjan-Cyprus-Estland-Roemenië-Zweden-Polen-Servië-Montenegro

 8. Peter schreef:

  Azerbeidzjan, Estland, Polen en guilty pleasure ‘Israël ‘. Roemenië valt dan af hopelijk. De andere 6 maakt mij niks uit. Het is een belabberd jaar.

 9. MarkusRotterdam schreef:

  Voor mij staat Servië sowieso bovenaan, gevolgd door Estland, Cyprus, Azerbeidjan en toch ook wel een klein beetje Finland, hoewel rock in principe niet aan mij besteed is. Niet om aan te gluren vind ik persoonlijk Israël, Roemenië en Australië.
  Polen mag van mij ook nog wel dor maar daar stopt het wel een beetje.
  Wel een veel sterkere demi dan die van dinsdag.

 10. Rick schreef:

  Belgie moet door een van de betere nummers in deze semi.
  Tsjechië,Australië ,Zweden,Estland nog te pruimen
  Die truus uit Israël mag van mij laaste worden wat een aansteller.

 11. Br@m schreef:

  Ik tip Australië, Polen, Estland, Servië, Zweden, België, Cyprus, Azerbeidzjan, San Marino en Tsjechië. Afvallers zouden in dat geval zijn: Finland, Montenegro, Israël, Georgië, Malta, Roemenië, Ierland en Noord-Macedonië.
  Noord-Macedonië gaat mogelijk volgend jaar afzien van deelname i.v.m. het wegsmijten van hun vlag(getje) tijdens de openingsplechtigheid door zangeres Andrea. Dit wordt in dat land gezien als een misdaad en dat kon wel eens gevolgen hebben maar wie weet wordt de soep, niet zo heet gegeten als die opgediend wordt.

  • Gilles schreef:

   Ach ja, in die regio houden ze nogal van drama… Kijk maar naar Israël dit jaar (problemen met bewakingsagenten of iets dergelijks) en ook de Griekse delegatie creëert geregeld een relletje.

 12. Remco van den Berg schreef:

  Israel en San Marino gaan denk ik wel door. Ik.hoop het in ieder geval. België zie ik niet door gaan. Het enthousiasme voor Zweden, Estland, Azarbaijan en Australië kan ik niet begrijpen.

  • Han schreef:

   Als San Marino en Israel niet doorgaan is dat al een overwinning voor dit hele songfestival. Verlos ons van de bagger en geef ons wat meer muziek!

   • Wim1970 schreef:

    Zo is ‘t.

   • Peter schreef:

    Nou dan kunnen we nog wel wat landen gaan opnoemen dit jaar, o.a. Roemenië tapt uit hetzelfde vaatje als Israël, wat mij betreft valt Zweden ook onder de noemer bagger, als ook San Marino, Servië en Australië.

   • Peter schreef:

    Wat is het nou Wim1970? Nu geef je Han gelijk, terwijl eerder hier je Israël in je top 10 hebt staan.

   • riccardo schreef:

    Kwaliteit is op verschillende manieren uit te leggen. Da’s nou net de hele grap van dit festival.

   • Wim1970 schreef:

    Ik moet er toch 10 zeggen, en dan gaan er ook landen door die ik niet veel aan vind.

   • Peter schreef:

    Je hoeft helemaal niets Wim1970. Ik geef er ook maar 4, de rest zal mij een worst zijn die er door gaan.

 13. RobOranjeFinland schreef:

  Natuurlijk Finland naar de finale. Estland en Australië mogen ook door. De rest vecht het maar uit .

 14. riccardo schreef:

  De inzendingen van Polen, Zweden en Estland lijken me de zekerheidjes in deze ronde te zijn.
  Malta, Ierland, Montenegro en Noord Macedonië zeker niet.
  Ik hoop dat m’n guilty pleasure Roemenië erbij is.
  België, ik ga duimen, slecht of niet finale waardig vind ik het zeker niet!

 15. J. schreef:

  Ik denk dat Estland wordt onderschat en Zweden wordt overschat door de bookies. Beiden door naar finale, maar zou er niet van staan te kijken als Estland hoger eindigt dan Zweden komende Zaterdag!! Verder mogen Polen, Belgie en Malta van mij zeker door

 16. Jellybean schreef:

  Ook hier zullen wel weer een paar verassingen uit de hoge hoed komen; ik vlak de kansen voor San Marino, Azerbeidzjan en Roemenië zeker nog niet uit voor de finale. Ligt er ook aan hoe het straks allemaal in beeld wordt gebracht. Zekere qualifiers voor mij zijn: Zweden, Servië, Polen en Estland. Persoonlijk erg benieuwd naar de uitvoering van de laatste 2.

 17. Ria NL schreef:

  Ik hoop dat de volgende landen naar de finale gaan: Finland, Servië, Polen, Azerbeidzjan, Australië, Cyprus, Estland, Zweden, Montenegro, België. In elk geval veel succes toegewenst aan onze zuiderburen, jammer dat ik niet op ze kan stemmen.

 18. Tippy2 schreef:

  Mijn top voor vanavond, geen idee hoe ze het live gaan doen:

  Polen, Estland, Zweden, Australië, Roemenië, Tsjechië, België
  Cyprus, Malta, Servië

 19. GerardMartin schreef:

  Ik heb geen enkele favoriet voor vanavond dus is het mij om het even wie er doorgaan.

 20. Mike B schreef:

  Ik heb veel favorieten vanavond met als uitschieter Georgië! Zal niet doorgaan maar er liggen altijd verrassingen op de loer.

 21. Miele schreef:

  Ik denk dat vanavond volgende zullen doorgaan: Polen, Cyprus, Servië, Zweden, Finland, Australië, België, Tsjechië, Estland en Malta of Azerbeidzjan

 22. Luv' schreef:

  Estland is mijn grote favoriet voor vanavond.
  Heerlijke song met een hele fijne sfeer.
  San Marino, Malta, Azerbeidzjan, Noord Macedonië, Ierland, Montenegro, België en Israël hoeven voor mij niet door naar de finale.