Turijn live: S10 ontspannen naar halve finale

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Maarten schreef:

  Vind ze het nu moeilijk om met Nederlandse collega’s in competitie te gaan? Nu doet ze namelijk ook mee aan een competitie.

 2. Maarten schreef:

  Ik denk dat ze zich geen zorgen hoeft te maken voor het halen van de finale. Zelf heb ik even een scoreboard gemaakt van hoe ik denk dat de jury’s van elk land ongeveer zullen stemmen. Mogelijk dat ik er erg naast zit. Vind het hier: https://scorewiz.eu/scoreboard/result/536983/eurovision-2022-semi-final-jury-results/5jatwqhy

  • Max Mark schreef:

   Leuk!
   Ik denk wel dat de Ukraine veel minder punten gaan scoren bij de juries.
   Maar hoopvolle, mooie score voor NL!

   • Maarten schreef:

    Het blijft moeilijk inschatten. Oekraïne doet het elk jaar wel goed. Hoe Nederland het echt zal gaan doen weet ik niet goed. Winnen zal ze niet.