37 landen op Eurovisie Songfestival 2023

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Jos van der Heide schreef:

  Dan zal Nederland wel in de halve finale zitten met 16 landen. En dan ook in de 1e helft. Wedden?

 2. Maarten schreef:

  Eerst maar eens zien wie de deelnemer zal zijn en de bekendmaking van het nummer. Dat zal nog wel even duren.

  • Peter schreef:

   Mee eens. Son Mieux zou een leuke keuze zijn, maar hoor ook de naam van Goldband veel vallen en dat hoop ik dan weer niet, leuk voor Nederland, maar internationaal nikszeggend. Verder blijft voor mij Karsu een topper en hopelijk weer eens een lekker uptempo nummer, ben die treurmeuk wel meer dan zat.

 3. RoBo schreef:

  Ik denk dat commissie gaat voor beste lied in hun ogen van wat er beschikbaar is. Mocht dat weer treurmeuk zijn dan is dat maar zo. Ik heb weer alle vertrouwen in ze, want al dat geklaag hier over commissie: we doen het uitstekend laatste jaren. Iedereen blijkbaar 2006-2012 vergeten. En up tempo zou ik ook weer eens leuk vinden, daar niet van. Als lied maar goed is, maakt genre mij niet uit

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ze hebben het goed gedaan wat betreft behalen van finaleplaatsen. Dit is dankzij hun gevoel voor kwaliteit. Hiermee bereiken ze de vakjury’s. Echter ze zijn niet bepaald gezegend met gevoel voor wat de televoter aanspreekt. Tijdens de bekendmaking van de televoting valt Nederland bijna altijd flink terug in het klassement. Een beetje meer commercie en een beetje minder niche zou de zaak beter in balans brengen. Tenminste, als ze een hoge klassering belangrijker vinden dan een wit voetje halen bij de culturele redactie van de Volkskrant……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *