Albanië van start met Festivali i Këngës

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar de liedjes van Albanië, meestal vind ik hun inzendingen wel goed

 2. P. schreef:

  2018 Mall was en is nog steeds een topinzending ;)

 3. RiaNL schreef:

  Voor de liefhebbers, via deze link kun je via you tube de show bekijken. Veel plezier !!

  https://www.youtube.com/watch?v=ryzz0qUgUTU&ab_channel=RTSH-RadioTelevizioniShqiptar

 4. RiaNL schreef:

  Vanavond was ik behoorlijk onder de indruk van Elsa Lila “Evita”, echt een prachtig nummer. Gisteren vond ik de liedjes van Rezarta Smaja “N’Eden” en Albina & Familja Kelmendi “Duje” wel goed. Wat mij betreft mag 1 van deze 3 wel naar Liverpool.

 5. P. schreef:

  Voor mij is het Elsa Lila ” Evita” ???

 6. Beer schreef:

  Ik verwacht zonder twijfel Elsa Lila – die ging echt niet meedoen als ze geen kans had op ofwel de eerste prijs of het Songfestival.

  • Gilles schreef:

   Ze wint wellicht FiK (dat wordt nog steeds volledig bepaald door de jury’s – in tegenstelling tot wat hier in de inleiding beweerd wordt) maar wie naar Liverpool mag wordt aangeduid door de televoting en daar verwacht ik Albina & Family met ‘Duje’ (rekening houdend met de views op YT)

   • Ria NL schreef:

    Ja dat zie ik ook zomaar gebeuren, ik vind het ook wel een leuk nummer , maar Elsa Lila heeft me helemaal overdonderd met haar prachtige liedje ” Evita “, dus hoop ik eigenlijk dat zij ook gekozen wordt voor het Songfestival, we gaan het zien

 7. robbert-rotterdam schreef:

  Voor degenen met een smart-tv ook te bekijken via de rtsh tani app

 8. Richard schreef:

  Leuk dat ze nu al een liedje kiezen, maar vaak wordt het nummer dan daarna nog zo verbouwd dat er van de originele song niet zoveel meer overblijft.

 9. robbert-rotterdam schreef:

  Ik ben benieuwd wat ze kiezen. Eind augustus ben ik sowieso in Albanië. Misschien kan ik dan als souvenirtje een exemplaar van het winnende nummer meenemen.

 10. Dustin schreef:

  Gelukkig kozen de televoters naar mijn mening de betere song, dat Evita vind ik echt helemaal niks.

  • Ria NL schreef:

   Ik vind dit zeker een goed liedje, zij waren mijn nummer 2, maar persoonlijk had ik liever Evita naar het festival zien gaan, maar ik wens de familie veel succes toe in Liverpool