Chanel nieuwe nummer 1 in ESC Top 250

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. xxx schreef:

  Ben ik de enige die steeds meer moeite krijgt met deze lijst. Hoe komt Harmony daar nu in. En dan die nieuwe nr. 1….(waan van het jaar). terwijl een van de beroemdste uit de historie (Volare) ergens onderin bungelt.voor een betere verdeling zou men bijvoorbeeld uit elke vijf jaar het favoriete nummer kunnen kiezen

  • HJ schreef:

   Ik heb tig keer kunnen stemmen. De vraag is of er überhaupt iets geregistreerd werd. Daarnaast is de site in het Nederlands, dus mensen uit niet-Nederlandstalige landen kunnen met moeite de lijst invullen. Verder kun je maar 10 liedjes kiezen.
   De Top 2000 bijvoorbeeld maakt een lijst aan de hand van maximaal 35 liedjes. Dat lijkt me schappelijker.

 2. Maarten schreef:

  Ik neem deze lijst al nooit zo serieus. De manier van hoe er gestemd kan worden en hoe dit wordt berekend en dat er te weinig wordt gestemd om echt te kunnen zien wat de favorieten zijn. Het heeft ook verder niet echt een doel. Leuk voor de mensen die naar deze online radio luisteren.

 3. René schreef:

  De nummer 1 vind ik heel bijzonder.. het nummer had weinig om het lijf. Door het gehele optreden werd het opeens een goed nummer. Maar om dit nou het beste songfestivalnummer ooit te noemen.. waanzin

 4. Björn schreef:

  De lijst van de korte termijn geheugen. De meeste nummers zijn van de laatste jaren die hoog scoren.

 5. Dick schreef:

  Over smaak valt zogenaamd niet te twisten…. maar ik neem deze lijst natuurlijk NIET serieus.

 6. Maarten schreef:

  Zie net dat kennelijk het grote songfestival feest is uitgezonde. Wel stom dat ze dat dan voor de helft doen. Als smoes zeggen omdat er keuzes gemaakt moesten worden. Zet dan de hele registratie online.

  • RobOranjeFinland schreef:

   Weinig Respect voor Lenny Kuhr! Diegene die heeft besloten om La Kuhr uit de uitzending te halen moet voor straf 48 uur luisteren naar de Troubadour.

 7. Han schreef:

  Chanel? Allang vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *