Esther Hart centraal in 2e aflevering ‘Songfestival Troubadours’

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Dick schreef:

  Ik vond en vind het nog steeds een lekker nummer. Ik begreep alleen niks van de rommelige styling op het ESF podium wat in mijn beleving niet bijgedragen heeft aan een betere uitslag. Vocaal stond het als een huis en in mijn beleving zijn er nummers hoger geëindigd die dat niet verdiende….

  • Nordman schreef:

   Mee eens. Vind het lied nog steeds lekker om naar te luisteren. Esther won dacht ik ook een award voor beste live uitvoering, zeer terecht. Ik kan me herinneren dat ik van de live versie een mp3tje had en daar continue naar luisterde. Haar album Straight from the Hart heb ik ook kapot gedraaid. Staan heel goede popliedjes op!

  • Gilles schreef:

   Zou zeker hoger gescoord hebben met jury’s, maar ja 2003 is een televoting jaar.

 2. Ria NL schreef:

  Ik vind Esther een prima zangeres maar ik heb het liedje nooit erg goed gevonden, ik vond het een kopie van One good reason

  • Han schreef:

   Echt? Begint beide met One, maar daar houdt toch echt de gelijkenis op…

  • P. schreef:

   Inderdaad waar, zeker als je weet dat beide nummers van dezelfde componisten zijn(Alan Michael en Tjeerd van Zanen)

 3. RoBo schreef:

  One good comparison…haha

 4. robbert-rotterdam schreef:

  Ik heb Esther altijd een goede zangeres gevonden met een mooie, sympathieke uitstraling. Een echte professional. Het lied zelf was een leuke meezinger, maar tegelijkertijd nogal 13 in een dozijn. Een typisch songfestivalliedje volgens de oude tradities.
  Leuk en boeiend podcastgesprek, waarin we eindelijk te weten kwamen wie verantwoordelijk was voor de belabberde styling in Riga.

 5. Inez schreef:

  Geweldige podcast en wat is esther een geweldige vrouw met een mooie warme stem en 2003 was een leuk spannende Eurovisiesongfestival en one more night was toch top 10 waard