The Busker voor Malta naar Liverpool

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Menno schreef:

  Dit is geen top 10 nummer lijkt me, maar als nog best wel aardig. beter als sommige andere nummers van vanavond

 2. Ria NL schreef:

  Ik vind het jammer dat Brooke niet heeft gewonnen maar dit vind ik wel aardig

 3. Han schreef:

  De act is wel aardig, het liedje vind ik verschrikkelijk slecht. Na Kroatie dus alweer goed nieuws voor de concurrentie in de eerste halve finale.

 4. Br@m schreef:

  Doet een beetje denken aan SunStroke Project; die bij Moldavië ook in de race zijn voor een 3e ESFbijdrage. Geen hoogvlieger.

  • Zuiderbuur schreef:

   Klopt. Is (opnieuw) een beetje gepikt. En ook nog een irritante nasale stem. Not my cup of tea. Maar misschien dat een deftige staging wonderen kan doen bij de televoters.

 5. Samson schreef:

  Doet me ook een beetje aan sunstroke project denken…..wel nog een leuk lied. Beter goed gestolen dan slecht verzonnen. Finale lijkt haalbaar

 6. Nordman schreef:

  Hoor dit nu voor het eerst. Héhé, eindelijk iets goeds vanavond. Super lekkere sound. Leuke zanger, leuke danspasjes. 100% finale dit en kan hoog eindigen zegt mn gevoel.

 7. HJ schreef:

  Afschuwelijk en niet finalewaardig.

  Instrumenten op het podium moet men sowieso verbieden. Tenzij live gespeeld.

 8. Jeroen050 schreef:

  Vooralsnog prima als je het vergelijkt met het redelijk wanstaltige wat vanavond is gekozen.

 9. robbert-rotterdam schreef:

  Doet me werkelijk helemaal niets.

 10. ~ René ~ schreef:

  Had deze nog niet gehoord en vind het wel oké.
  Voor Maltese begrippen goed, Malta is nu eenmaal meestal niet mijn cuppoftíe.

 11. GerardMartin schreef:

  Ik weet het nu zeker; je hoeft écht niet meer te kunnen zingen om aan het songfestival mee te kunnen doen! Inderdaad een slap aftreksel van Sunstrike project maar die waren tig keer beter dan deze opzegregeltjes. Wordt nooit meer wat met Malta…

 12. Moi schreef:

  Is Turkse disco in Malta! YUK!!!!!!

 13. Dick schreef:

  Nikszeggend. Na een minuut kabbelt het maar voort en voort en voort.

 14. Jang schreef:

  Best aardig.

 15. Tippy2 schreef:

  BAGGER

 16. riccardo schreef:

  Doet me denken aan die Duitse inzending, van de vorige keer?, waarbij alles wat om het hartstikke leuke instrumentale heen zit het gelijk weer hard onderuit haalt. Zware dobber.

 17. Borlando schreef:

  Ik had toch al niet verwacht dat Christian Arding zou winnen, dus al met al ben ik heel content met deze keuze, en vooral ook blij dat er niet gekozen is voor een van de vele liedjes in deze finale die ik echt niet de moeite waard vind. Misschien komt Malta hiermee zelfs de voorronde door…

 18. Dirk Marko schreef:

  Na wat ik net achter de rug heb is dit wel aardig.

 19. Menno schreef:

  Nogmaals dit nummer beluistert en ja dit is toch wel vrij aardig. Hier zit ook als ze dit nummer iets van restylen op het grote podium en ze zanger nog iets toonvaster gaat zingen dit nog best wel leuk kan worden.

 20. Hebbuzz schreef:

  Instrumenten op tape die de sound bepalen. Een zanger die zo’n eenvoudige melodie niet eens fatsoenlijk zuiver uit zn trui krijgt. Kwalitatief slecht. Wel oorwurm. Niet mijn ding.

 21. Max Mark schreef:

  Mwah niet echt speciaal dit. Vind het niet heel slecht, maar het kabbelt maar voort. Wordt een moeilijke opgave voor Malta om de finale te halen, vrees ik.

 22. Jellybean schreef:

  Fijn om te horen dat de zanger zich happy voelt in z’n trui, dat is tenminste iets positiefs. Matige bijdrage uit Malta.

 23. Siem schreef:

  Ik was op het ergste voorbereid toen ik de reacties las, maar ik ben eigenlijk wel enthousiast. Een leuk optreden dat het nummer naar een hoger niveau tilt. Dit zie ik wel terug in de finale en daar ergens in de middenmoot eindigen.

 24. Sake schreef:

  Jaaaa, leuk! Gedurfde inzending!

 25. Eddy schreef:

  Ik herinner me alle negatieve reacties op ‘Hey Mamma’ … dat was toch echt Moldavische bagger (of erger). Ik herinner me ook dat SunStroke Project in Kyiv de derde plaats behaald heeft met 264 punten van de televoters. ‘Dance (Our Own Party)’ heeft een gelijkaardige groove en dwingt, net zoals ‘Hey Mamma’, tot dansen. Tezamen met de Belgische inzending is dit -tot nu toe- de meest uplifting inzending.

  • Han schreef:

   Ik herinner me het hoongelach bij Everybody uit Estland. En ook al won het, ik blijf het een slecht nummer vinden. Zo gaat dat soms. De Belgische inzending zal geen hoogtepunt van de avond zijn en Dance your own party vind ik een simpel en eentonig niemendalletje. Zal dus wel hoog eindigen. ;-)

 26. JW schreef:

  Ik snap het wel dat mensen hiervoor vallen.
  Er zit wel een lekkere beat in, maar dat is ook alles.