Vanavond halve finale Malta Eurovision Song Contest [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Hebbuzz schreef:

  Lekker onhandig zo tijdens Sanremo van de buren. Totaal overbodige tussenronde ook. Er zijn hooguit 5 interessante liedjes.

  • Borlando schreef:

   Van die circa 5 meest interessante liedjes op mijn lijstje zijn na de diskwalificatie van Aidan, de uitschakeling van Maria Delbono in de eerste ronde, en de uitschakeling van Mikhail in de tweede ronde nog twee over, te weten: Eku car van Christian Arding en Dance van The Busker.
   Inderdaad zijn er naast Malta nog wel meer landen die wel heel erg veel liedjes een kans willen geven, zo ook Moldavië en Litauen – terwijl de kwalitatieve oogst ronduit gering te noemen valt. En dan is het maar afwachten wie er uiteindelijk naar het songfestival gaat, en in het geval van Malta ook nog eens afwachten met welk lied…

 2. Kenny schreef:

  Alles klinkt zo hetzelfde.
  Alleen Dance van The Busker vind ik wel leuk.

 3. GerardMartin schreef:

  Op Chiara na heb ik nog nooit iets te pruimen uit Malta gehoord en ik vrees dat dat niet gaat veranderen.