Vier presentatoren voor songfestival Liverpool

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. MarkESF schreef:

  Graham hadden ze wat mij betreft weg kunnen laten.

  • Mark schreef:

   Graham zal ongetwijfeld dezelfde rol pakken als Terry Wogan in 1998 en ook gewoon commentaar geven, dus vast niet helemaal onderdeel zijn van de show: dus 1 dame voor de green room, en de andere twee voor de punten… Een Greatest Hits Opening blijft ons waarschijnlijk bespaard…

 2. Ria NL schreef:

  Ik hoop dat het een goede presentatie zal zijn en wens alvast veel succes en plezier toe met deze uitdaging

 3. Sake schreef:

  Mooi plaatje zo!!

 4. GerardMartin schreef:

  Ik vind 2 eigenlijk meer dan genoeg, Graham en ‘n dame bv.

 5. Inky schreef:

  Graham gaat alleen de finale doen stond in het AD. En dan nog gaat tie af en toe het commentaar hokje in. Ben benieuwd hoe hij het zelf gaat doen, hij heeft toch altijd zo’n commentaar op de presentatoren. Gaat hij ook lekker dralen bij het punten geven? ????

 6. Roelof schreef:

  Ik heb de man ooit eens mogen ontmoeten en dat was geen fijne ervaring. Arrogant, kapsones, nee geen aardig persoon. De man zal zich waarschijnlijk te goed voelen voor de semi’s en doet denk ik alleen de puntentelling. De man voelt zich tegoed voor veel dingen.

  • Johan schreef:

   LOL! Heb je een blauwtje gelopen, Roelof?

   • Roelof schreef:

    Was op de Mipcom in Cannes tijdens werk. Ben niet gay, dus van een blauwtje lopen geen sprake. Zeer nare persoonlijkheid.

  • Mark schreef:

   Hij geeft waarschijnlijk gewoon commentaar voor de twee seni’s…. Of heeft gewoon ook nog tijd nodig voor z’n wekelijkse live talkshow…

 7. René schreef:

  Ik ben erg blij met Graham!