Joan Franka in tweede seizoen ‘Better than ever’

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Beer schreef:

  Interessant! Ik vind het altijd interessant om te zien waar deze artiesten muzikaal mee bezig zijn. Omdat ze de hitlijsten niet halen, betekent absoluut niet dat ze niet actief zijn.

  Vooral Pearl kijk ik naar uit. Ze was m’n favoriet in zowel NSF en The Voice. Ik denk dat we ook meer succes met haar hadden gehad in Baku, maar eigenlijk is het maar goed dat we het ook toen niet haalden. We hadden Anouk anders waarschijnlijk nooit gehad.

  • Dirruk schreef:

   Ook “We can overcome” had in Baku de finale niet gehaald dus dat had niet zo heel veel uitgemaakt.

   • Beer schreef:

    Ik denk dat ‘We Can Overcome’ best de finale had kunnen halen op basis van alleen jury. Het had m.i. de potentie om een resultaat te behalen als Litouwen van het jaar daarvoor. Ver beneden de top 10 in de televoting maar top 3 in de jury op basis van vocalen. Het had er nog steeds aan gelegen hoe de staging zou zijn geweest, dus het blijft gissen. Toch denk ik dat het de grootste kans had.

 2. Maarten schreef:

  Achteraf gezien had niemand de finale gehaald. Geen NSF als er geen kwaliteit tussen zit.

 3. GerardMartin schreef:

  Dat nationale songfestival van 2012 was inderdaad niet best, blij dat we daarvan af zijn.

 4. ricardo schreef:

  Franka was een regelrechte aanfluiting de indianenoutfit en haar valse gezang en als een bang vogeltje op het podium staan heel erg !!!!

 5. riccardo schreef:

  Misschien is de uitstraling van het Songfestival in Nederland ondertussen dermate gekeerd dat je nu wel interessante dingen in zo’n NF kunt verwachten. Dat weet ik niet. Maar als dit zo’n beetje de standaard is van wat je dan krijgt…. moet je toch niet willen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *