Lord of the Lost 1 november te zien in 013

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. GerardMartin schreef:

  Mij niet bellen! Veel plezier voor wie er heengaan.

 2. Toine schreef:

  No thanks!

 3. Jan de Taalregelman schreef:

  Zo te zien rekenen ze niet op de overwinning in Liverpool.

 4. Tippy2 schreef:

  Ze staan inmiddels 1 plek achter Nederland bij de bookies en zullen er ook nog wel overheen gaan. Ik weet niet over welke inzending dat iets zegt..

  • Max Mark schreef:

   laat ze allemaal maar lekker over Nederland heen gaan. Straks in mei, na de repetities, zitten we weer in de lift. Alle luide, kermisacts kunnen net alle televotes binnen gaan halen. Ik denk dat het wordt overschat: hoe gekker, hoe schreeuwerig, des te meer stemmen. Ik denk dat het niet zo in elkaar zit.

   • Max Mark schreef:

    *net = niet, Dus: alle luide, kermisacts kunnen niet alle televotes binnen gaan halen.

   • Gilles schreef:

    Ach, er wordt hier blijkbaar heel veel aandacht besteed aan die bookmakers… Zodra de repetities beginnen kunnen ze een aanwijzing zijn, nu is het nog koffiedik kijken.

   • Peter schreef:

    Ja heel gek Gilles, ineens duikt dat de kop op sinds vorig jaar. Daarvoor werd je door verschillende door het slijk gehaald als je erover begon. Nu zijn de bookmakers ineens voor een aantal personen hier heilig.

   • Moi schreef:

    Ja en nee. Alles valt hoe de presentatie is on stage. Zelf kermisacts kan scoren zolang dat goed op de buis komt… Check Noorwegen vorig jaar.

   • Jellybean schreef:

    Het kan alle kanten op, alleen Zweden en Finland lijken me verzekerd van een finaleplaats. Nederland kan ondersneeuwen in alle geweld of opvallen door eenvoud en rust.
    Bovendien moeten we alles nog eens live gaan zien en horen. Deze semi gaat buitengewoon spannend worden qua uitslag. We zullen het gaan zien.

   • riccardo schreef:

    Natuurlijk zijn Zweden, Finland en waarschijnlijk zelfs Noorwegen door. Daarna ligt het volgens mij redelijk open. Heb zomaar het gevoel dat we toch redelijk op onze pootjes terecht kunnen gaan komen. #hoopvol.

 5. Tippy2 schreef:

  We kunnen nu wel doen alsof de bookmakers het verkeerd hebben, wat in een enkel geval ook wel zo zal zijn, maar in de regel kan je ervan uitgaan dat de “voorspelling” aardig klopt. Soms is dat geweldig maar dit jaar is dat teleurstellend. Een tweede TCL prestatie moet ik nog zien. Maar wie weet hebben we weer de uitzondering op de regel te pakken :-)

 6. Dirk Marko schreef:

  Eens met Max mark en Gilles, straks na de repetities gaat duidelijk worden hoe de ranking eruit zal zien.de laatste jaren hebben de bookmakers zo vlak voor de semi’s het vaak wel bij het juiste eind.
  Tot die tijd rustig afwachten en voor Nederland positief blijven .