Eurovision in Concert 2023 is uitverkocht

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Robert Weges schreef:

  Ik hoor het graag als er nog 2 zitplaatsen vrijkomen.

 2. Marcus schreef:

  Komt er ook een officiële livestream? Of zullen we het moeten doen met opnames van telefoons. Ik hoop voor Mia & Dion dat hun optreden beter uit de verf komt dan in Madrid, en dat het vastgelegd en online verspreid wordt zodat de slechte indruk van Madrid een beetje weggepoetst kan worden.

 3. Matje schreef:

  De teller staat waarschijnlijk toch op dertig aangezien Mimcat uit Portugal op het laatst nog toevoegt blijkt te zijn . Mooie Line-up en veel plezier zaterdag. Hopelijk ook een livestream moor de thuiszitters.

  • Bas schreef:

   En wat is je bron? Kan zeggen dat je aanname niet juist is. 29 artiesten en Katrina, en dat is al heel wat!

   • xxx schreef:

    Toch worden er 30 opgesomd, Bas. Maar misschien is er een afgevallen.

   • Matje schreef:

    Kijk in het het rijtje wat hierboven staat .Mijn aanname is dus daar op gebaseerd.

 4. Albert schreef:

  ik was gisteren in Amsterdam bij Eurovision in concert en heb nog kromme tenen van ons nederlands duo wederom tenenkrommend slecht weer vals en ver beneden de maat live weer zeer onvoldoende dit komt niet meer goed en is finaleonwaardig wat een afgang.!!!

  • ricardo schreef:

   ja wij waren er ook het was niet om aan te horen superslecht dit komt niet meer goed eerst maar eens zangles nemen