De analyse: Zweden en Azerbeidzjan

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Zuiderbuur schreef:

  Ik blijf hopen op een finaleplek voor Azerbeidzjan. Het lied heeft inderdaad niks indrukwekkends, maar net dat maakt het ontwapenend eerlijk. Al klonk de recap van de tweede repetitie niet altijd even zuiver. En Zweden? Ik blijf het overhyped vinden. En ook Loreen zong niet zuiver.

 2. Inez schreef:

  Zweden is zo overhyped en loreen zong niet zuiver was meer roepen en zo haar act tussen een mini tosti ijzer wat is daar geweldig aan

  • Kobe schreef:

   Waarom zou Loreen nu plots niet meer kunnen zingen? Ze is professioneel genoeg om te weten wanneer ze haar stem wel voluit moet laten klinken.

 3. Richard schreef:

  Het gaat niet om voluit zingen. Het gaat om zuiver zingen. En dat ging bij Loreen gisteren niet goed. Je hoeft niet voluit te zingen om zuiver te zingen. Maar dat gezegd hebbende zal Loreen zeker top 3 eindigen omdat het in dit haar van toch veel erg middelmatige nummers als totaal pakket er wel bovenuit stijgt.

 4. Zuiderbuur schreef:

  Helemaal correct Richard. Ik schreef net dezelfde reactie bij het artikel van de recaps. Loreen wordt door de fanbase duidelijk veel vergeven. :)

  • Kobe schreef:

   De fanbase van Finland hoor je natuurlijk niks zeggen over de overheersende backingtrack die de “zang” moet overeind houden.
   Twee maten en gewichten?

   • Jellybean schreef:

    Precies dat. Is meer een stem uit de computer dan dat het echt live klinkt. En wat te denken van Polen en Denemarken? Lied en ‘zang’ zeer twijfelachtig maar toch op de springplank voor de finale te halen. Dankzij de televoter. Kroatië idem dito. Hopelijk is dit systeem eenmalig en keert de jury volgend jaar weer terug voor de balans terug te brengen in het geheel.

 5. Sake schreef:

  Ik vind Azerbeidzjan superleuk. Hopelijk door.